

Kaaviar Sturia Osciètre
Sturia Oscietra kaaviar, luksuslik ja peen delikatess, on tuntud oma...
Sturia Oscietra kaaviar, luksuslik ja peen delikatess, on tuntud oma...
Tomahawk on muljetavaldav veiselihalõik nii oma välimuselt kui ka...
Lihaveise picanha on tõeline lihagurmaanide maiuspala, mis pärineb veise...
Saaremaal käsitööna valminud nahata vürtsikilufilee. Valmistatud Lümandu...
Rillette on Prantsuse köögist pärit rammus ja väga maitsev gurmee eelroog,...
See cuvée on segu Pinot Noir'ist ja Chardonnay'st, millele on lisatud osa...
(26,50 € kg)
Välisfilee on veiselihalõik, mis pärineb looma lühikesest seljatükist.
Sellest tükist lõigatakse näiteks kuulsaid New York steigilõike.
Liha sobib grillimiseks, mis muudab liha eriti õrnaks ja mahlaseks.
Kaal: 3,5+ kg
Päritolu: Lihaveis (grass-fed), Namiibia
Lõige: Välisfilee
Maitse: Mahlane, marmorine ja üks õrnemaid tükke veisest
Grillimine: Välisfilee sobib suurepäraselt grillimiseks, kuna marmoriseerumine tagab mahlakuse ja rikkaliku maitse.
Ahjus küpsetamine: Ahjus küpsetades saavutate õrna ja mahlase tulemuse. Soovitatav on kasutada madalat temperatuuri ja aeglast küpsetamist.
Pannil praadimine: Pannil praadides saate kiire ja maitsva tulemuse. Soovitatav on kasutada kõrget kuumust ja lühikest küpsetusaega, et säilitada liha mahlakus.
Lihaveise picanha on tõeline lihagurmaanide maiuspala, mis pärineb veise selja tagumisest...
Ribeye lõigatakse veise seljaosast turja tükist, ribiga piirnevalt alalt. Eesti keeles tuntud...
Tri-tip, tuntud ka kui rump tail, on veiselihalõik, mis pärineb looma tagumisest osast.
...Fantastiline marmorjas veise sisefilee, mis on lõigatud sertifitseeritud Black Anguse...
Tomahawk on muljetavaldav veiselihalõik nii oma välimuselt kui ka maitselt.
Lõige...
Ribeye lõigatakse veise seljaosast turja tükist, ribiga piirnevalt alalt.
Eesti keeles...
Sisefilee on õrn, maitsev ja – kuna sellest lõigatakse ka filet mignon – ideaalne valik...
Lihaveise picanha on tõeline lihagurmaanide maiuspala, mis pärineb veise selja tagumisest...
Kvaliteetne rohumaal kasvanud veise bavette/flank steiki, mis on tuntud oma mahlakuse ja...
Kvaliteetne flanksteak tükk, mille marmoriaste MBS on üle 4.
Kõrge kvaliteet: MBS 4+...
Lihaveise picanha on tõeline lihagurmaanide maiuspala, mis pärineb veise selja tagumisest...
Välisfilee on veiselihalõik, mis pärineb looma lühikesest seljatükist.
Sellest tükist lõigatakse näiteks kuulsaid New York steigilõike.
Liha sobib grillimiseks, mis muudab liha eriti õrnaks ja mahlaseks.