

Kaaviar Sturia Osciètre
Sturia Oscietra kaaviar, luksuslik ja peen delikatess, on tuntud oma...
Sturia Oscietra kaaviar, luksuslik ja peen delikatess, on tuntud oma...
Tomahawk on muljetavaldav veiselihalõik nii oma välimuselt kui ka...
Lihaveise picanha on tõeline lihagurmaanide maiuspala, mis pärineb veise...
Saaremaal käsitööna valminud nahata vürtsikilufilee. Valmistatud Lümandu...
Rillette on Prantsuse köögist pärit rammus ja väga maitsev gurmee eelroog,...
Keraamiline kamadogrill pakub kamadogrilli parimaid omadusi väikeses...
Elegantne ja elav vahuvein, millel on peened ja püsivad mullid. Vein on...
Prestige VN Blanc de Blancs on Champagne Philippe Fourrier on valmistatud...
See cuvée on segu Pinot Noir'ist ja Chardonnay'st, millele on lisatud osa...
(26,93 € kg)
Välisfilee on veiselihalõik, mis pärineb looma lühikesest seljatükist.
Sellest tükist lõigatakse näiteks kuulsaid New York steigilõike.
Liha sobib grillimiseks, mis muudab liha eriti õrnaks ja mahlaseks.
Kaal: 3,5+ kg
Päritolu: Lihaveis (grass-fed), Namiibia
Lõige: Välisfilee
Maitse: Mahlane, marmorine ja üks õrnemaid tükke veisest
Grillimine: Välisfilee sobib suurepäraselt grillimiseks, kuna marmoriseerumine tagab mahlakuse ja rikkaliku maitse.
Ahjus küpsetamine: Ahjus küpsetades saavutate õrna ja mahlase tulemuse. Soovitatav on kasutada madalat temperatuuri ja aeglast küpsetamist.
Pannil praadimine: Pannil praadides saate kiire ja maitsva tulemuse. Soovitatav on kasutada kõrget kuumust ja lühikest küpsetusaega, et säilitada liha mahlakus.
Lihaveise picanha on tõeline lihagurmaanide maiuspala, mis pärineb veise selja tagumisest...
Lihaveise picanha on tõeline lihagurmaanide maiuspala, mis pärineb veise selja tagumisest...
Austraaliast pärit Wagyu veiselihast burgeriliha. 2x125g pakend.
Peale sulatamist...
Sisefilee on õrn, maitsev ja – kuna sellest lõigatakse ka filet mignon – ideaalne valik...
Fantastiline marmorjas veise sisefilee, mis on lõigatud sertifitseeritud Black Anguse...
Luksuslik Jaapani Wagyu A5 kvaliteedimärgisega antrekoot-steik otse Jaapanist! See 250g...
Lihaveise picanha on tõeline lihagurmaanide maiuspala, mis pärineb veise selja tagumisest...
Klassikaline Black Angus striploin Uruguayst – kaks 200g steiki, mis sobivad nii argiõhtuks...
Kvaliteetne rohumaal kasvanud veise bavette/flank steiki, mis on tuntud oma mahlakuse ja...
Ribeye lõigatakse veise seljaosast turja tükist, ribiga piirnevalt alalt.
Eesti keeles...
Tomahawk on muljetavaldav veiselihalõik nii oma välimuselt kui ka maitselt.
Lõige...
Mahlane antrekoot-steik Uruguay viljatoidul kasvatatud Taurus Gold tõugu veiselt. Tõeliselt...
Kvaliteetne flanksteak tükk, mille marmoriaste MBS on üle 4.
Kõrge kvaliteet: MBS 4+...
Tri-tip, tuntud ka kui rump tail, on veiselihalõik, mis pärineb looma tagumisest osast.
...Õrnem lihalõik Taurus Gold veiselt. Välisfilee on klassikaline steik, mis pakub elegantset...
Kahe 400g Black Angus antrekooti pakend – ideaalne kahele tõelisele lihafännile! Uruguay Black...
Välisfilee on veiselihalõik, mis pärineb looma lühikesest seljatükist.
Sellest tükist lõigatakse näiteks kuulsaid New York steigilõike.
Liha sobib grillimiseks, mis muudab liha eriti õrnaks ja mahlaseks.