
Kaaviar Sturia Osciètre
Sturia Oscietra kaaviar, luksuslik ja peen delikatess, on tuntud oma...
Sturia Oscietra kaaviar, luksuslik ja peen delikatess, on tuntud oma...
Tomahawk on muljetavaldav veiselihalõik nii oma välimuselt kui ka...
Lihaveise picanha on tõeline lihagurmaanide maiuspala, mis pärineb veise...
Saaremaal käsitööna valminud nahata vürtsikilufilee. Valmistatud Lümandu...
Rillette on Prantsuse köögist pärit rammus ja väga maitsev gurmee eelroog,...
See cuvée on segu Pinot Noir'ist ja Chardonnay'st, millele on lisatud osa...
Aktiivsed filtrid
Mahlane ja hõrk seakarree on täiuslik valik gurmeekokale ja kodusele...
Kvaliteetne karree. Kaks 7-ribilise lambaliha tükki, laagerdatud koos luuga, et maitse oleks...
Lihaveise picanha on tõeline lihagurmaanide maiuspala, mis pärineb veise selja tagumisest...
Ribeye lõigatakse veise seljaosast turja tükist, ribiga piirnevalt alalt.
Eesti keeles...
Välisfilee on veiselihalõik, mis pärineb looma lühikesest seljatükist.
Sellest tükist...
Sisefilee on õrn, maitsev ja – kuna sellest lõigatakse ka filet mignon – ideaalne valik...
Tri-tip, tuntud ka kui rump tail, on veiselihalõik, mis pärineb looma tagumisest osast.
...Ribeye lõigatakse veise seljaosast turja tükist, ribiga piirnevalt alalt. Eesti keeles tuntud...
Tomahawk on muljetavaldav veiselihalõik nii oma välimuselt kui ka maitselt.
Lõige...
Lihaveise picanha on tõeline lihagurmaanide maiuspala, mis pärineb veise selja tagumisest...
Kvaliteetne rohumaal kasvanud veise bavette/flank steiki, mis on tuntud oma mahlakuse ja...
Fantastiline marmorjas veise sisefilee, mis on lõigatud sertifitseeritud Black Anguse...