

Kaaviar Sturia Osciètre
Sturia Oscietra kaaviar, luksuslik ja peen delikatess, on tuntud oma...
Sturia Oscietra kaaviar, luksuslik ja peen delikatess, on tuntud oma...
Tomahawk on muljetavaldav veiselihalõik nii oma välimuselt kui ka...
Lihaveise picanha on tõeline lihagurmaanide maiuspala, mis pärineb veise...
Saaremaal käsitööna valminud nahata vürtsikilufilee. Valmistatud Lümandu...
Rillette on Prantsuse köögist pärit rammus ja väga maitsev gurmee eelroog,...
See cuvée on segu Pinot Noir'ist ja Chardonnay'st, millele on lisatud osa...
Oysrí on austerite rokkstaar. Need Iiri austrid kasvatatakse värskes, puhtas ja rohelises Dungarvani lahes. Seal kasvavad nad soolaseks, karmiks austriks, mis on nime Oysrí (keldi sõnast auster) vääriline. Meie Oysrí kasvataja on selles piirkonnas austreid kasvatanud sajandeid.
Oysri austreid kasvatatakse Iirimaa lõunarannikul, täpsemalt Dungarvani lahes. Oysril on oma haudejaam, kus kasvatatakse austrite vastseid. Seejärel pannakse austrid kottidesse ja kinnitatakse restidele (laudadele). Nii on Oysri austrid kaitstud ohtude eest ja kasvavad siiski avavees. Oysri austrid jäävad kogu kasvuprotsessi vältel samasse lahte. Kui austrid on tarbimiseks valmis, saadetakse need Krijn Verwijsile. Seal austrid puhastatakse, sorteeritakse välimuse ja suuruse järgi. Austrid läbivad kõik nõutavad toiduohutuse testid ja lõpuks pakitakse iseloomulikku värvilisse Oysri kasti. Rohkem kui sajandipikkune austrite kogemus kaasaegsete tehnoloogiatega.
Ühe austri kaal keskmiselt 66-85g. 12 austrit korvis.
Avasta tõeline austrielamus...
Oysrí on austerite rokkstaar. Need Iiri austrid kasvatatakse värskes, puhtas ja rohelises Dungarvani lahes. Seal kasvavad nad soolaseks, karmiks austriks, mis on nime Oysrí (keldi sõnast auster) vääriline. Meie Oysrí kasvataja on selles piirkonnas austreid kasvatanud sajandeid.