

Kaaviar Sturia Osciètre
Sturia Oscietra kaaviar, luksuslik ja peen delikatess, on tuntud oma...
Sturia Oscietra kaaviar, luksuslik ja peen delikatess, on tuntud oma...
Tomahawk on muljetavaldav veiselihalõik nii oma välimuselt kui ka...
Lihaveise picanha on tõeline lihagurmaanide maiuspala, mis pärineb veise...
Saaremaal käsitööna valminud nahata vürtsikilufilee. Valmistatud Lümandu...
Rillette on Prantsuse köögist pärit rammus ja väga maitsev gurmee eelroog,...
Keraamiline kamadogrill pakub kamadogrilli parimaid omadusi väikeses...
Elegantne ja elav vahuvein, millel on peened ja püsivad mullid. Vein on...
Prestige VN Blanc de Blancs on Champagne Philippe Fourrier on valmistatud...
See cuvée on segu Pinot Noir'ist ja Chardonnay'st, millele on lisatud osa...
Rillette on Prantsuse köögist pärit rammus ja väga maitsev gurmee eelroog, mis sobib ideaalselt serveerimiseks värske röstitud saiaga, kartuli või värske pastaga.
Traditsiooniliselt valmistatakse seda rasvasest lihast. Ent üha enam on hakatud kasutama ka vääriskala liha. Valmistamiseks hautatakse liha rasvas pehmeks, seejärel ribastatakse ning asetatakse omas mahlas purki. Valmistamisel on oluline jälgida, et rasva oleks purgis niipalju, et see õhukese kihina liha kataks. Rasvakiht hoiab rooga kuivamise eest ja aitab seda ka säilitada.
Sturia tuura rillettele on lisatud ka Sturia musta kaaviari.
Säilitada jahedas ja kuivas kohas. Peale avamist hoida külmkapis ja tarbida 48 tunni jooksul.
Tuura rillett kaaviariga
Sobib serveerimiseks kartuli või värske pasta kõrvale.
Säilitada jahedas ja kuivas kohas. Peale avamist hoida külmkapis ja tarbida 48 tunni jooksul.
Koostis: tuura liha, koor, kaaviar (tuura mari, sool, säilitusaine E285), riivsai (nisujahu, suhkur, taimeõli (päevalill), pärm, sool, askorbiinhape), oliiviõli, sool, pipar.
See toode võib sisaldada pähklite, muna, seesami, selleri ja sinepi jääke.
Toiteväärtus 100g toote kohta:
energia 1163kJ/280kcal
rasvad 23g millest küllastunud 10g
süsivesikud 3,7g millest suhkrud 1,1g
valgud 15g
sool 1,28g
Saaremaal käsitööna valminud nahata vürtsikilufilee. Valmistatud Lümandu söögimaja poolt...
Fermenteeritud ( kääritatud ) vürtsikas kaste Eestis kasvatatud värsketest Tai kollastest...
Adžika tuline kaste lisandiks igale grilltoidule. Adžika tuline kaste on hea lisand grillitud...
Mild Senapssill – Kreemjas sinepiheeringas pehme maitsega
Mild...
Tom-Yum vürtsikad maapähklid on mõnusad nii suupistena kui lisandina Taipärastele toitudele....
Sturia esitleb: Oscietra tuurasupp. Avastage tuura maitsed natuke teistmoodi selle kreemja...
Tuura rillette, milles on lisandiks Norra salehomaari liha.
Pidulik suupiste, mis...
Tomatsill – Klassikaline Rootsi heeringas tomatikastmes
Tomatsill on...
Tuur ja yuzu rillettes on eksootilised ja gurmeedetailid: kogu tuura autentsus täiustatud yuzu...
Külmsuitsutatud tuurafilee Sturia.
Sturia on küll kuulus oma musta kaaviari poolest,...
Marineeritud vürtsikad tšilliviilud magus – hapus marinaadis. Tšilli, marineeritud ja...
Sturia tarama kaaviar on üllatuslik viimistlus teie pidusöökidele. See on maitsev segu kahest...
Skärgårdssill – Klassikaline Rootsi heeringas tilli ja porgandiga
...Shibanuma Ponzu Yuzu kaste on valmistatud traditsiooniliselt ja aeglaselt kääritatud...
Rillette on Prantsuse köögist pärit rammus ja väga maitsev gurmee eelroog, mis sobib ideaalselt serveerimiseks värske röstitud saiaga, kartuli või värske pastaga.
Traditsiooniliselt valmistatakse seda rasvasest lihast. Ent üha enam on hakatud kasutama ka vääriskala liha. Valmistamiseks hautatakse liha rasvas pehmeks, seejärel ribastatakse ning asetatakse omas mahlas purki. Valmistamisel on oluline jälgida, et rasva oleks purgis niipalju, et see õhukese kihina liha kataks. Rasvakiht hoiab rooga kuivamise eest ja aitab seda ka säilitada.
Sturia tuura rillettele on lisatud ka Sturia musta kaaviari.
Säilitada jahedas ja kuivas kohas. Peale avamist hoida külmkapis ja tarbida 48 tunni jooksul.