

Kaaviar Sturia Osciètre
Sturia Oscietra kaaviar, luksuslik ja peen delikatess, on tuntud oma...
Sturia Oscietra kaaviar, luksuslik ja peen delikatess, on tuntud oma...
Tomahawk on muljetavaldav veiselihalõik nii oma välimuselt kui ka...
Lihaveise picanha on tõeline lihagurmaanide maiuspala, mis pärineb veise...
Saaremaal käsitööna valminud nahata vürtsikilufilee. Valmistatud Lümandu...
Rillette on Prantsuse köögist pärit rammus ja väga maitsev gurmee eelroog,...
Keraamiline kamadogrill pakub kamadogrilli parimaid omadusi väikeses...
Elegantne ja elav vahuvein, millel on peened ja püsivad mullid. Vein on...
Prestige VN Blanc de Blancs on Champagne Philippe Fourrier on valmistatud...
See cuvée on segu Pinot Noir'ist ja Chardonnay'st, millele on lisatud osa...
Fermenteeritud ( kääritatud ) vürtsikas kaste Eestis kasvatatud värsketest Tai kollastest tšillidest erinevate roogade maitsestamiseks.
Koostis: Tai kollane tšilli, kollane tomatipasta, värske koriander, värske küüslauk, õunaveiniäädikas, suhkur, sool.
Tootes kasutatud kollane tomatipasta ning Tai kollased tšillid on kasvatatud Põhja–Eesti väikeaiandis. Adžika kollane vürtskaste on valminud käsitööna ning on pakendatud käsitsi. TOODET ON PIIRATUD KOGUS!
Mild Senapssill – Kreemjas sinepiheeringas pehme maitsega
Mild...
Adžika tuline kaste lisandiks igale grilltoidule. Adžika tuline kaste on hea lisand grillitud...
Külmsuitsutatud tuurafilee Sturia.
Sturia on küll kuulus oma musta kaaviari poolest,...
Tomatsill – Klassikaline Rootsi heeringas tomatikastmes
Tomatsill on...
Sturia esitleb: Oscietra tuurasupp. Avastage tuura maitsed natuke teistmoodi selle kreemja...
Tuur ja yuzu rillettes on eksootilised ja gurmeedetailid: kogu tuura autentsus täiustatud yuzu...
Marineeritud vürtsikad tšilliviilud magus – hapus marinaadis. Tšilli, marineeritud ja...
Naudi autentset prantsuse kööki meie Premium Pardimaksa Pasteediga (Bloc de Foie Gras)....
Tom-Yum vürtsikad maapähklid on mõnusad nii suupistena kui lisandina Taipärastele toitudele....
Pöögipuuga suitsutatud õrna ja pehme maitsega lõhe.
Dirhami kalatööstuse külmsuitsulõhe...
Shibanuma Ponzu Yuzu kaste on valmistatud traditsiooniliselt ja aeglaselt kääritatud...
Rillette on Prantsuse köögist pärit rammus ja väga maitsev gurmee eelroog, mis sobib...
Sturia tarama kaaviar on üllatuslik viimistlus teie pidusöökidele. See on maitsev segu kahest...
Saaremaal käsitööna valminud nahata vürtsikilufilee. Valmistatud Lümandu söögimaja poolt...
Fermenteeritud ( kääritatud ) vürtsikas kaste Eestis kasvatatud värsketest Tai kollastest tšillidest erinevate roogade maitsestamiseks.
Koostis: Tai kollane tšilli, kollane tomatipasta, värske koriander, värske küüslauk, õunaveiniäädikas, suhkur, sool.
Tootes kasutatud kollane tomatipasta ning Tai kollased tšillid on kasvatatud Põhja–Eesti väikeaiandis. Adžika kollane vürtskaste on valminud käsitööna ning on pakendatud käsitsi. TOODET ON PIIRATUD KOGUS!