

Kaaviar Sturia Osciètre
Sturia Oscietra kaaviar, luksuslik ja peen delikatess, on tuntud oma...
Sturia Oscietra kaaviar, luksuslik ja peen delikatess, on tuntud oma...
Tomahawk on muljetavaldav veiselihalõik nii oma välimuselt kui ka...
Lihaveise picanha on tõeline lihagurmaanide maiuspala, mis pärineb veise...
Saaremaal käsitööna valminud nahata vürtsikilufilee. Valmistatud Lümandu...
Rillette on Prantsuse köögist pärit rammus ja väga maitsev gurmee eelroog,...
Keraamiline kamadogrill pakub kamadogrilli parimaid omadusi väikeses...
Elegantne ja elav vahuvein, millel on peened ja püsivad mullid. Vein on...
Prestige VN Blanc de Blancs on Champagne Philippe Fourrier on valmistatud...
See cuvée on segu Pinot Noir'ist ja Chardonnay'st, millele on lisatud osa...
Sturia esitleb: Oscietra tuurasupp. Avastage tuura maitsed natuke teistmoodi selle kreemja gurmeesupiga.
Enne avamist loksutada. Kuumalt tarbimiseks kuumutage madalal kuumusel. Saab nautida ilma lisanditeta või koore ja krutoonidega.
Vesi, Osetra tuur (Acipenser Gueldenstaedtii) 35%, topeltkontsentreeritud tomatipüree, veetustatud sibul, sool, paksendajad: ksantaankummi ja guarkummi, aromaatsed taimed, vürtsid.
Säilitamine enne avamist: toatemperatuuril (vältige kuuma ja niisket kohta).
Säilitamine pärast avamist: külmkapis (2° kuni 4°) 48 tundi.
490g
Külmsuitsutatud tuurafilee Sturia.
Sturia on küll kuulus oma musta kaaviari poolest,...
Rillette on Prantsuse köögist pärit rammus ja väga maitsev gurmee eelroog, mis sobib...
Shibanuma Ponzu Yuzu kaste on valmistatud traditsiooniliselt ja aeglaselt kääritatud...
Sturia tarama kaaviar on üllatuslik viimistlus teie pidusöökidele. See on maitsev segu kahest...
Mild Senapssill – Kreemjas sinepiheeringas pehme maitsega
Mild...
Tuur ja yuzu rillettes on eksootilised ja gurmeedetailid: kogu tuura autentsus täiustatud yuzu...
Yakiniku kaste grillitud liha jaoks on fantastiline grillitud grillroogadega. Kasutage seda...
Tom-Yum vürtsikad maapähklid on mõnusad nii suupistena kui lisandina Taipärastele toitudele....
Adžika tuline kaste lisandiks igale grilltoidule. Adžika tuline kaste on hea lisand grillitud...
Saaremaal käsitööna valminud nahata vürtsikilufilee. Valmistatud Lümandu söögimaja poolt...
Skärgårdssill – Klassikaline Rootsi heeringas tilli ja porgandiga
...Tuura rillette, milles on lisandiks Norra salehomaari liha.
Pidulik suupiste, mis...
Marineeritud vürtsikad tšilliviilud magus – hapus marinaadis. Tšilli, marineeritud ja...
Sturia esitleb: Oscietra tuurasupp. Avastage tuura maitsed natuke teistmoodi selle kreemja gurmeesupiga.
Enne avamist loksutada. Kuumalt tarbimiseks kuumutage madalal kuumusel. Saab nautida ilma lisanditeta või koore ja krutoonidega.