Veiseliha Tomahawk 900g+
Tomahawk on muljetavaldav veiselihalõik nii oma välimuselt kui ka...
Tomahawk on muljetavaldav veiselihalõik nii oma välimuselt kui ka...
Lihaveise picanha on tõeline lihagurmaanide maiuspala, mis pärineb veise...
Saaremaal käsitööna valminud nahata vürtsikilufilee. Valmistatud Lümandu...
Rillette on Prantsuse köögist pärit rammus ja väga maitsev gurmee eelroog,...
Elegantne ja elav vahuvein, millel on peened ja püsivad mullid. Vein on...
Keraamiline kamadogrill pakub kamadogrilli parimaid omadusi väikeses...
Oysrí on austerite rokkstaar. Need Iiri austrid kasvatatakse värskes, puhtas ja rohelises Dungarvani lahes. Seal kasvavad nad soolaseks, karmiks austriks, mis on nime Oysrí (keldi sõnast auster) vääriline. Meie Oysrí kasvataja on selles piirkonnas austreid kasvatanud sajandeid.
Oysri austreid kasvatatakse Iirimaa lõunarannikul, täpsemalt Dungarvani lahes. Oysril on oma haudejaam, kus kasvatatakse austrite vastseid. Seejärel pannakse austrid kottidesse ja kinnitatakse restidele (laudadele). Nii on Oysri austrid kaitstud ohtude eest ja kasvavad siiski avavees. Oysri austrid jäävad kogu kasvuprotsessi vältel samasse lahte. Kui austrid on tarbimiseks valmis, saadetakse need Krijn Verwijsile. Seal austrid puhastatakse, sorteeritakse välimuse ja suuruse järgi. Austrid läbivad kõik nõutavad toiduohutuse testid ja lõpuks pakitakse iseloomulikku värvilisse Oysri kasti. Rohkem kui sajandipikkune austrite kogemus kaasaegsete tehnoloogiatega.
Ühe austri kaal keskmiselt 66-85g.
Avasta tõeline austrielamus Josephine by Gillardeau...
Detsembri austribuffee toimub 19. detsembril 2025 kell 18:00-23.00
Pilet 30€ inimese...
Oysrí on austerite rokkstaar. Need Iiri austrid kasvatatakse värskes, puhtas ja rohelises Dungarvani lahes. Seal kasvavad nad soolaseks, karmiks austriks, mis on nime Oysrí (keldi sõnast auster) vääriline. Meie Oysrí kasvataja on selles piirkonnas austreid kasvatanud sajandeid.