

Kaaviar Sturia Osciètre
Sturia Oscietra kaaviar, luksuslik ja peen delikatess, on tuntud oma...
Sturia Oscietra kaaviar, luksuslik ja peen delikatess, on tuntud oma...
Tomahawk on muljetavaldav veiselihalõik nii oma välimuselt kui ka...
Lihaveise picanha on tõeline lihagurmaanide maiuspala, mis pärineb veise...
Saaremaal käsitööna valminud nahata vürtsikilufilee. Valmistatud Lümandu...
Rillette on Prantsuse köögist pärit rammus ja väga maitsev gurmee eelroog,...
Keraamiline kamadogrill pakub kamadogrilli parimaid omadusi väikeses...
Elegantne ja elav vahuvein, millel on peened ja püsivad mullid. Vein on...
Prestige VN Blanc de Blancs on Champagne Philippe Fourrier on valmistatud...
See cuvée on segu Pinot Noir'ist ja Chardonnay'st, millele on lisatud osa...
Saaremaal käsitööna valminud nahata vürtsikilufilee. Valmistatud Lümandu söögimaja poolt Lihtne rannakalur tellimusel. Ettevaatust: see viib keele alla!
Valmistaja: Lümanda söögimaja OÜ, Lihtne rannakalur tellimusel.
1711. aasta detsembri lõpus külastas Peeter I Revelit, kus ühel vastuvõtul pakuti kilust valmistatud suupistet. Tsaari jaoks oli selline delikatess tundmatu ning ta pöördus teda võörustava bürgermeistri abikaasa poole küsimusega, mis kala see niisugune on. Ehmunud majaperenaine otsustas, et tsaarile kilu ei maitsenud, ning ta vastas saksa keeles: "Ach, Majestät, es sind halt knappe Tiden", mis tähendab "Oh,Kõrgeausus,ajad on lihtsalt kehvad." Tsaar, kuigi oskas saksa keelt väga hästi, ei saanud öeldu mõttest päriselt aru,seda enam,et see oli öeldud alamsaksa keeles, kuid talle jäid meelde kaksviimast sõna knappe Tiden. Hiljem,olles tagasi Peterburis, ajas ta oma kokakimbatusse, kui nõudis ühel ilusal päeval knappetiden'eid, mis olid tallemaitsenud...Õnneks jõuti "raskete aegade" osas kiiresti selgusele,kui meenus, millal Peeter oli suvatsenud knappetiden'eid proovida.
Knappe Tiden, rukkileib vürtsikilu ja munaga, tsaari lemmik suupiste, avas meie kaluritele Peterburi turu.
Koostisosad: kilufilee (Sprattus sprattus), sool, vürtsid (pipar, nelk, koriander, kaneel, ingver, kardemon, muskaatpähkel), suhkur, toiduõli, säilitusaine (naatriumbensoaat). Hoida temperatuuril +2C..+6C
Toitumisalane teave: energiasisaldus 590kJ/141kcal, rasvad 9g, millest küllastunud rasvhapped 3g, süsivesikud 3g, millest suhkrud 2g, valgud 12g, soola 6g.
Püügipiirkond: FA027 IIID. Püügivahend OTM.
Valmistaja: Lümanda söögimaja OÜ, Lihtne rannakalur tellimusel.
Naudi autentset prantsuse kööki meie Premium Pardimaksa Pasteediga (Bloc de Foie Gras)....
Sturia esitleb: Oscietra tuurasupp. Avastage tuura maitsed natuke teistmoodi selle kreemja...
Marineeritud vürtsikad tšilliviilud magus – hapus marinaadis. Tšilli, marineeritud ja...
Pöögipuuga suitsutatud õrna ja pehme maitsega lõhe.
Dirhami kalatööstuse külmsuitsulõhe...
Adžika tuline kaste lisandiks igale grilltoidule. Adžika tuline kaste on hea lisand grillitud...
Skärgårdssill – Klassikaline Rootsi heeringas tilli ja porgandiga
...Rillette on Prantsuse köögist pärit rammus ja väga maitsev gurmee eelroog, mis sobib...
Yakiniku kaste grillitud liha jaoks on fantastiline grillitud grillroogadega. Kasutage seda...
Külmsuitsutatud tuurafilee Sturia.
Sturia on küll kuulus oma musta kaaviari poolest,...
Tuura rillette, milles on lisandiks Norra salehomaari liha.
Pidulik suupiste, mis...
Tom-Yum vürtsikad maapähklid on mõnusad nii suupistena kui lisandina Taipärastele toitudele....
Värskelt suitsutatud kilud Dirhamilt.
Dirhami kalameistrite hoole ja armastusega...
Sturia tarama kaaviar on üllatuslik viimistlus teie pidusöökidele. See on maitsev segu kahest...
Fermenteeritud ( kääritatud ) vürtsikas kaste Eestis kasvatatud värsketest Tai kollastest...
Saaremaal käsitööna valminud nahata vürtsikilufilee. Valmistatud Lümandu söögimaja poolt Lihtne rannakalur tellimusel. Ettevaatust: see viib keele alla!
Valmistaja: Lümanda söögimaja OÜ, Lihtne rannakalur tellimusel.