Veiseliha Tomahawk 900g+
Tomahawk on muljetavaldav veiselihalõik nii oma välimuselt kui ka...
Tomahawk on muljetavaldav veiselihalõik nii oma välimuselt kui ka...
Lihaveise picanha on tõeline lihagurmaanide maiuspala, mis pärineb veise...
Saaremaal käsitööna valminud nahata vürtsikilufilee. Valmistatud Lümandu...
Rillette on Prantsuse köögist pärit rammus ja väga maitsev gurmee eelroog,...
Elegantne ja elav vahuvein, millel on peened ja püsivad mullid. Vein on...
Keraamiline kamadogrill pakub kamadogrilli parimaid omadusi väikeses...
Tuurakala ja kammkarbirilette on pidulik ja gurmeelik täiendus teie suupistete lauale – tuurakala ehtsus kohtub kammkarbi õrnusega. See peen maitseelamus toob esile mereandide rikkaliku maitse ning kreemja koostise tõttu on lihtne määritav.
Koostisosad
Tuuraliha (Acipenser baerii) liha (49,53%), koorikloomad (Pecten maximus) (25,01%), koor, riivsaia (nisujahu, suhkur, taimeõli (päevalille), pärm, sool, jahu töötlemise aine: askorbiinhape), oliiviõli, valge vein, sool, pipar, šalottsibul.
Toode võib sisaldada jälgi: pähklitest, munadest, seesamist, sellerist ja sinepist.
Toiteväärtus 100 g kohta
Energia: 943 kJ / 227 kcal
Rasvad: 16,2 g
— sellest küllastunud rasvhapped: 5,7 g
Süsivesikud: 3,6 g
— sellest suhkrud: 0g
Valgud: 16,6 g
Sool: 1,2 g
Tuura rillette, milles on lisandiks Norra salehomaari liha.
Pidulik suupiste, mis...
Yakiniku kaste grillitud liha jaoks on fantastiline grillitud grillroogadega. Kasutage seda...
Külmsuitsutatud tuurafilee Sturia.
Sturia on küll kuulus oma musta kaaviari poolest,...
Rillette on Prantsuse köögist pärit rammus ja väga maitsev gurmee eelroog, mis sobib...
Skärgårdssill – Klassikaline Rootsi heeringas tilli ja porgandiga
...Tom-Yum vürtsikad maapähklid on mõnusad nii suupistena kui lisandina Taipärastele toitudele....
Marineeritud vürtsikad tšilliviilud magus – hapus marinaadis. Tšilli, marineeritud ja...
Sturia esitleb: Oscietra tuurasupp. Avastage tuura maitsed natuke teistmoodi selle kreemja...
Fermenteeritud ( kääritatud ) vürtsikas kaste Eestis kasvatatud värsketest Tai kollastest...
Saaremaal käsitööna valminud nahata vürtsikilufilee. Valmistatud Lümandu söögimaja poolt...
Shibanuma Ponzu Yuzu kaste on valmistatud traditsiooniliselt ja aeglaselt kääritatud...
Tuurakala ja kammkarbirilette on pidulik ja gurmeelik täiendus teie suupistete lauale – tuurakala ehtsus kohtub kammkarbi õrnusega. See peen maitseelamus toob esile mereandide rikkaliku maitse ning kreemja koostise tõttu on lihtne määritav.