
Kaaviar Sturia Osciètre
Sturia Oscietra kaaviar, luksuslik ja peen delikatess, on tuntud oma...
Sturia Oscietra kaaviar, luksuslik ja peen delikatess, on tuntud oma...
Tomahawk on muljetavaldav veiselihalõik nii oma välimuselt kui ka...
Lihaveise picanha on tõeline lihagurmaanide maiuspala, mis pärineb veise...
Saaremaal käsitööna valminud nahata vürtsikilufilee. Valmistatud Lümandu...
Rillette on Prantsuse köögist pärit rammus ja väga maitsev gurmee eelroog,...
Keraamiline kamadogrill pakub kamadogrilli parimaid omadusi väikeses...
Elegantne ja elav vahuvein, millel on peened ja püsivad mullid. Vein on...
Prestige VN Blanc de Blancs on Champagne Philippe Fourrier on valmistatud...
See cuvée on segu Pinot Noir'ist ja Chardonnay'st, millele on lisatud osa...
Kui gurmeeõhtusöök saab nimeks Surf & Turf, siis on selge, et ees ootab midagi erakordset. 11. septembril kell 19:00 avaneb Maalt ja merelt gurmee köögis lavale menüü, kus kohtuvad maa ja meri kõige paremal moel. Õhtu juhiks on peakokk Michael Jiro Holman, kelle käekiri on tuttav nii Põhjala kui ka Sumi restoranide külalistele.
Seekordne kuuekäiguline menüü ühendab klassikalised maitsed ootamatute elementidega. Taldrikule jõuavad näiteks krõbe auster Bloody Mary kastmes, marineeritud lõhe chorizo ja fenkoliga, soe salat grillitud Ibérico secreto ja kammkarpidega, ning põhiroana midagi tõeliselt haruldast – krokodillifilee. Magusaks lõpuks ootab marja-koorekook.
Lisaks roogadele on võimalik nautida hoolikalt valitud veinivalikut, mille iga klaas on valitud spetsiaalselt selle menüü kõrvale.
Kohti on vaid 20, mis tähendab, et tegemist on tõeliselt eksklusiivse õhtuga – need, kes tahavad osa saada, peaksid broneerima varakult.
Toimumiskoht: Maalt ja merelt gurmee, Tartu mnt 173, Tallinn
11. september 2025, kell 19:00
Leave a comment
Log in to post comments