

Kaaviar Sturia Osciètre
Sturia Oscietra kaaviar, luksuslik ja peen delikatess, on tuntud oma...
Sturia Oscietra kaaviar, luksuslik ja peen delikatess, on tuntud oma...
Tomahawk on muljetavaldav veiselihalõik nii oma välimuselt kui ka...
Lihaveise picanha on tõeline lihagurmaanide maiuspala, mis pärineb veise...
Saaremaal käsitööna valminud nahata vürtsikilufilee. Valmistatud Lümandu...
Rillette on Prantsuse köögist pärit rammus ja väga maitsev gurmee eelroog,...
Keraamiline kamadogrill pakub kamadogrilli parimaid omadusi väikeses...
Elegantne ja elav vahuvein, millel on peened ja püsivad mullid. Vein on...
Prestige VN Blanc de Blancs on Champagne Philippe Fourrier on valmistatud...
See cuvée on segu Pinot Noir'ist ja Chardonnay'st, millele on lisatud osa...
(54,85 € kg)
Lihaveise picanha on tõeline lihagurmaanide maiuspala, mis pärineb veise selja tagumisest osast. Picancha on tuntud oma rikkaliku maitse ja mahlakuse poolest, tänu millele on see populaarne valik nii grillimiseks kui ka ahjus küpsetamiseks.
Kaal: 1,5-2+ kg
Päritolu: Lihaveis, USA
Lõige: Picanha (tuntud ka kui veise tagaosa)
Maitse: Rikkalik ja mahlane, rasvakiht annab lisamaitset ja hoiab liha küpsetamisel picancha mahlakana
Kasutus: Picancha sobib suurepäraselt grillimiseks, ahjus küpsetamiseks või pannil praadimiseks
Grillimine: Lõika picanha paksudeks viiludeks ja grilli keskmisel kuumusel, kuni liha on soovitud küpsusastmega.
Ahjus küpsetamine: Maitsesta liha soola ja pipraga, küpseta eelsoojendatud ahjus 180°C juures umbes 1-1,5 tundi, kuni liha on pehme ja mahlane.
Pannil praadimine: Lõika liha viiludeks ja prae kuumal pannil mõlemalt poolt, kuni liha on kuldpruun ja mahlane.
Lihaveise picanha on ideaalne valik piduliku õhtusöögi või grillipeo jaoks, pakkudes rikkalikku maitset ja suurepärast tekstuuri. Naudi seda koos oma lemmik lisandite ja kastmetega!
Klassikaline Black Angus striploin Uruguayst – kaks 200g steiki, mis sobivad nii argiõhtuks...
Kvaliteetne flanksteak tükk, mille marmoriaste MBS on üle 4.
Kõrge kvaliteet: MBS 4+...
Välisfilee on veiselihalõik, mis pärineb looma lühikesest seljatükist.
Sellest tükist...
Sisefilee on õrn, maitsev ja – kuna sellest lõigatakse ka filet mignon – ideaalne valik...
Ribeye lõigatakse veise seljaosast turja tükist, ribiga piirnevalt alalt.
Eesti keeles...
Ribeye lõigatakse veise seljaosast turja tükist, ribiga piirnevalt alalt. Eesti keeles tuntud...
Tomahawk on muljetavaldav veiselihalõik nii oma välimuselt kui ka maitselt.
Lõige...
Luksuslik Jaapani Wagyu A5 kvaliteedimärgisega antrekoot-steik otse Jaapanist! See 250g...
Tri-tip, tuntud ka kui rump tail, on veiselihalõik, mis pärineb looma tagumisest osast.
...Kvaliteetne rohumaal kasvanud veise bavette/flank steiki, mis on tuntud oma mahlakuse ja...
Fantastiline marmorjas veise sisefilee, mis on lõigatud sertifitseeritud Black Anguse...
Austraaliast pärit Wagyu veiselihast burgeriliha. 2x125g pakend.
Peale sulatamist...
Lihaveise picanha on tõeline lihagurmaanide maiuspala, mis pärineb veise selja tagumisest...
Mahlane antrekoot-steik Uruguay viljatoidul kasvatatud Taurus Gold tõugu veiselt. Tõeliselt...
Õrnem lihalõik Taurus Gold veiselt. Välisfilee on klassikaline steik, mis pakub elegantset...
Kahe 400g Black Angus antrekooti pakend – ideaalne kahele tõelisele lihafännile! Uruguay Black...
Lihaveise picanha on tõeline lihagurmaanide maiuspala, mis pärineb veise selja tagumisest osast. Picancha on tuntud oma rikkaliku maitse ja mahlakuse poolest, tänu millele on see populaarne valik nii grillimiseks kui ka ahjus küpsetamiseks.