Veiseliha Tomahawk 900g+
Tomahawk on muljetavaldav veiselihalõik nii oma välimuselt kui ka...
Tomahawk on muljetavaldav veiselihalõik nii oma välimuselt kui ka...
Lihaveise picanha on tõeline lihagurmaanide maiuspala, mis pärineb veise...
Saaremaal käsitööna valminud nahata vürtsikilufilee. Valmistatud Lümandu...
Rillette on Prantsuse köögist pärit rammus ja väga maitsev gurmee eelroog,...
Elegantne ja elav vahuvein, millel on peened ja püsivad mullid. Vein on...
Keraamiline kamadogrill pakub kamadogrilli parimaid omadusi väikeses...
(40,90 € kg)
Ribeye lõigatakse veise seljaosast turja tükist, ribiga piirnevalt alalt.
Eesti keeles tuntud kui antrekoot ja prantsuse ceeles entrecote. Liha lõigatakse täpsemalt kohtast, mis on kuuendast kuni kaheteistkümnenda ribini. See looma osa kogub rohkem lihasisest rasva, luues kaunid valged rasvajooned – fantastilise marmoriseerumise, mis on ribeye'le ainulaadne.
Steik lõigatakse 2-3 cm paksuselt.
Kaal: 2-3 kg
Päritolu: Lihaveis (grass-fed), Namiibia
Lõige: Ribeye
Maitse: Mahlane, marmorine ja üks õrnemaid tükke veisest
Kasutus: Tavaliselt lõigatakse tükid 2,5-3 cm paksusteks steikideks. See tagab ühtlase ja mahlase tulemuse.
Grillimine: Grilli ribeye mõlemalt poolt 4-5 minutit, et saavutada keskmiselt küps (medium) tulemus. Maitsesta soola ja pipraga.
Ahjus küpsetamine: Aseta pruunistatud ribeye ahju ja küpseta 15-20 minutit, sõltuvalt soovitud küpsusastmest.
Pannil praadimine: Prae ribeye mõlemalt poolt 3-4 minutit, et saavutada keskmiselt küps (medium) tulemus. Kohandage küpsetusaega vastavalt soovitud küpsusastmele.
Klassikaline Black Angus striploin Uruguayst – kaks 200g steiki, mis sobivad nii argiõhtuks...
Lihaveise picanha on tõeline lihagurmaanide maiuspala, mis pärineb veise selja tagumisest...
Tri-tip, tuntud ka kui rump tail, on veiselihalõik, mis pärineb looma tagumisest osast.
...Kahe 400g Black Angus antrekooti pakend – ideaalne kahele tõelisele lihafännile! Uruguay Black...
Austraaliast pärit Wagyu veiselihast burgeriliha. 2x125g pakend.
Peale sulatamist...
Mahlane antrekoot-steik Uruguay viljatoidul kasvatatud Taurus Gold tõugu veiselt. Tõeliselt...
Tomahawk on muljetavaldav veiselihalõik nii oma välimuselt kui ka maitselt.
Lõige...
Lihaveise picanha on tõeline lihagurmaanide maiuspala, mis pärineb veise selja tagumisest...
Õrnem lihalõik Taurus Gold veiselt. Välisfilee on klassikaline steik, mis pakub elegantset...
Kvaliteetne rohumaal kasvanud veise bavette/flank steik, mis on tuntud oma mahlakuse ja...
Ribeye lõigatakse veise seljaosast turja tükist, ribiga piirnevalt alalt.
Eesti keeles tuntud kui antrekoot ja prantsuse ceeles entrecote. Liha lõigatakse täpsemalt kohtast, mis on kuuendast kuni kaheteistkümnenda ribini. See looma osa kogub rohkem lihasisest rasva, luues kaunid valged rasvajooned – fantastilise marmoriseerumise, mis on ribeye'le ainulaadne.
Steik lõigatakse 2-3 cm paksuselt.