

Kaaviar Sturia Osciètre
Sturia Oscietra kaaviar, luksuslik ja peen delikatess, on tuntud oma...
Sturia Oscietra kaaviar, luksuslik ja peen delikatess, on tuntud oma...
Tomahawk on muljetavaldav veiselihalõik nii oma välimuselt kui ka...
Lihaveise picanha on tõeline lihagurmaanide maiuspala, mis pärineb veise...
Saaremaal käsitööna valminud nahata vürtsikilufilee. Valmistatud Lümandu...
Rillette on Prantsuse köögist pärit rammus ja väga maitsev gurmee eelroog,...
See cuvée on segu Pinot Noir'ist ja Chardonnay'st, millele on lisatud osa...
on keskmise täidlusega vein, millel on pehmed integreeritud tanniinid ja rikkalikud ploomi ja muraka maitsed, mida toetavad vanilje ja vürtsi alatoonid. Sobib suurepäraselt hirve-, looma-, lambaliha ja pardiga.
Piirkond: Lõuna-Aafrika Vabariik
Viinamari: Pinotage (51%) ja Shiraz (49%)
Värvus: Sügav rubiinpunane
Aroom: Ainulaadne mustsõstra, küpse ploomi ja vürtsi segu.
Maitse: Rikkalike maitsete segu, mida täiendavad pipra, mokka ja tumedate puuviljade sügavamad noodid. Veinil on kindel struktuur ja meeldejääv lõppmaitse.
Toit: Sobib suurepäraselt hirve-, looma-, lambaliha ja pardiga.
Serveerimine: Serveerida temperatuuril 16-18°C.
Tootja: Leopard's Leap, Lõuna-Aafrika Vabariik.
Tähelepanu, tegemist on alkoholiga. Alkohol võib kahjustada teie tervist.
Keskmise täidlusega vein, millel on pehmed tanniinid ja rikkalikud punaste marjade, tamme ja...
Roberto Sarotto Barbera d'Asti Superiore DOCG 2022 on rikkalik ja täidlane Itaalia punane...
on keskmise täidlusega vein, millel on pehmed integreeritud tanniinid ja rikkalikud ploomi ja muraka maitsed, mida toetavad vanilje ja vürtsi alatoonid. Sobib suurepäraselt hirve-, looma-, lambaliha ja pardiga.