- Uus
Tomahawk on muljetavaldav veiselihalõik nii oma välimuselt kui ka...
Lihaveise picanha on tõeline lihagurmaanide maiuspala, mis pärineb veise...
Saaremaal käsitööna valminud nahata vürtsikilufilee. Valmistatud Lümandu...
Rillette on Prantsuse köögist pärit rammus ja väga maitsev gurmee eelroog,...
Elegantne ja elav vahuvein, millel on peened ja püsivad mullid. Vein on...
Keraamiline kamadogrill pakub kamadogrilli parimaid omadusi väikeses...
90% Chateau Croix de Labrie viinamarjasaagist moodustab Merlot, lisaks kasvatatakse vähesel määral Cabernet Sauvignon ja Cabernet Franc. Kõik orgaaniliselt viljeletud viinamarjad korjatakse ja sorteeritakse käsitsi. Malolaktiline käärimine toimub uutes Prantsuse vaatides, millele järgneb keskeltläbi 18 kuud samades vaatides laagerdumist. Les Hauts de Croix de Labrie 85% Merlot’d lisab veinile rühikust ja elegantseid ploominoote, 15% Cabernet Franc täiendab buketti värskendavate mustsõstardega. Laagerdatud 14 kuud Prantsuse tammes, millest 50% uued ja 50% vanad vaadid. Sobib punase liha, linnuliha, lamba ja küpsete juustude kõrvale.
Roberto Sarotto Barbera d'Asti Superiore DOCG 2023 on rikkalik ja täidlane Itaalia punane...
on keskmise täidlusega vein, millel on pehmed integreeritud tanniinid ja rikkalikud ploomi ja...
Keskmise täidlusega vein, millel on pehmed tanniinid ja rikkalikud punaste marjade, tamme ja...
90% Chateau Croix de Labrie viinamarjasaagist moodustab Merlot, lisaks kasvatatakse vähesel määral Cabernet Sauvignon ja Cabernet Franc. Kõik orgaaniliselt viljeletud viinamarjad korjatakse ja sorteeritakse käsitsi. Malolaktiline käärimine toimub uutes Prantsuse vaatides, millele järgneb keskeltläbi 18 kuud samades vaatides laagerdumist. Les Hauts de Croix de Labrie 85% Merlot’d lisab veinile rühikust ja elegantseid ploominoote, 15% Cabernet Franc täiendab buketti värskendavate mustsõstardega. Laagerdatud 14 kuud Prantsuse tammes, millest 50% uued ja 50% vanad vaadid. Sobib punase liha, linnuliha, lamba ja küpsete juustude kõrvale.