- Uus
Tomahawk on muljetavaldav veiselihalõik nii oma välimuselt kui ka...
Lihaveise picanha on tõeline lihagurmaanide maiuspala, mis pärineb veise...
Saaremaal käsitööna valminud nahata vürtsikilufilee. Valmistatud Lümandu...
Rillette on Prantsuse köögist pärit rammus ja väga maitsev gurmee eelroog,...
Elegantne ja elav vahuvein, millel on peened ja püsivad mullid. Vein on...
Keraamiline kamadogrill pakub kamadogrilli parimaid omadusi väikeses...
Borgo Salcetino veinimeistri jaoks algab kõik põllult. Lubjakivisel pinnal hea Sangiovese ja Canaiolo kasvatamine polegi nii suur väljakutse kui küpsete marjade metssigade käest päästmine. Sangiovese annab marjase, eriti kirssidest pakatava veini. Sutsuke Canaiolot lisab täidlust ja keha veinile juurde. Happesuse otsekohesust võtab maha osaline malolaktiline fermentatsioon tammevaadis.
Borgo Salcetino on värvuselt rubiinpunane. Lõhnas ja maitses on ülekaalus kirsid, sekka muid punased ja musti marju. Tammevaadiküpsemine annab tunda lõhnas vürtsi ja šokolaadi näol, samas pikendab see ka veini eluiga.
Roberto Sarotto Barbera d'Asti Superiore DOCG 2023 on rikkalik ja täidlane Itaalia punane...
on keskmise täidlusega vein, millel on pehmed integreeritud tanniinid ja rikkalikud ploomi ja...
Keskmise täidlusega vein, millel on pehmed tanniinid ja rikkalikud punaste marjade, tamme ja...
Borgo Salcetino veinimeistri jaoks algab kõik põllult. Lubjakivisel pinnal hea Sangiovese ja Canaiolo kasvatamine polegi nii suur väljakutse kui küpsete marjade metssigade käest päästmine. Sangiovese annab marjase, eriti kirssidest pakatava veini. Sutsuke Canaiolot lisab täidlust ja keha veinile juurde. Happesuse otsekohesust võtab maha osaline malolaktiline fermentatsioon tammevaadis.
Borgo Salcetino on värvuselt rubiinpunane. Lõhnas ja maitses on ülekaalus kirsid, sekka muid punased ja musti marju. Tammevaadiküpsemine annab tunda lõhnas vürtsi ja šokolaadi näol, samas pikendab see ka veini eluiga.