- Uus
Tomahawk on muljetavaldav veiselihalõik nii oma välimuselt kui ka...
Lihaveise picanha on tõeline lihagurmaanide maiuspala, mis pärineb veise...
Saaremaal käsitööna valminud nahata vürtsikilufilee. Valmistatud Lümandu...
Rillette on Prantsuse köögist pärit rammus ja väga maitsev gurmee eelroog,...
Elegantne ja elav vahuvein, millel on peened ja püsivad mullid. Vein on...
Keraamiline kamadogrill pakub kamadogrilli parimaid omadusi väikeses...
Guarda Cabernet Franc´i viinamarjad pärinevad 1993. aastal istutatud viinapuudelt, mille aed paikneb 950 meetri kõrgusel merepinnast. Veini kääritamine toimub roostevabast terasest tankides, eelneb 3-päevane külm matseratsioon. Käärimine toimub looduslike pärmidega ja matseratsiooni protsess kestab kokku 20–25 päeva, malolaktiline fermentatsioon toimub iseeneslikult. Sellele järgneb laagerdumine 12 kuu jooksul 100% prantsuse tammevaatides. Värvilt on vein sügav sinakaspunane, aroomis on tunda küpseid punaseid vilju, millele lisanduvad vürtsid, tubakas ja suitsused nüansid. Maitselt on vein elegantne, pehmete tanniinide, hea struktuuriga ja pika järelmaitsega. Vein sobib säilitamiseks üle 10 aasta.
on keskmise täidlusega vein, millel on pehmed integreeritud tanniinid ja rikkalikud ploomi ja...
Roberto Sarotto Barbera d'Asti Superiore DOCG 2023 on rikkalik ja täidlane Itaalia punane...
Keskmise täidlusega vein, millel on pehmed tanniinid ja rikkalikud punaste marjade, tamme ja...
Guarda Cabernet Franc´i viinamarjad pärinevad 1993. aastal istutatud viinapuudelt, mille aed paikneb 950 meetri kõrgusel merepinnast. Veini kääritamine toimub roostevabast terasest tankides, eelneb 3-päevane külm matseratsioon. Käärimine toimub looduslike pärmidega ja matseratsiooni protsess kestab kokku 20–25 päeva, malolaktiline fermentatsioon toimub iseeneslikult. Sellele järgneb laagerdumine 12 kuu jooksul 100% prantsuse tammevaatides. Värvilt on vein sügav sinakaspunane, aroomis on tunda küpseid punaseid vilju, millele lisanduvad vürtsid, tubakas ja suitsused nüansid. Maitselt on vein elegantne, pehmete tanniinide, hea struktuuriga ja pika järelmaitsega. Vein sobib säilitamiseks üle 10 aasta.