- Uus
Tomahawk on muljetavaldav veiselihalõik nii oma välimuselt kui ka...
Lihaveise picanha on tõeline lihagurmaanide maiuspala, mis pärineb veise...
Saaremaal käsitööna valminud nahata vürtsikilufilee. Valmistatud Lümandu...
Rillette on Prantsuse köögist pärit rammus ja väga maitsev gurmee eelroog,...
Elegantne ja elav vahuvein, millel on peened ja püsivad mullid. Vein on...
Keraamiline kamadogrill pakub kamadogrilli parimaid omadusi väikeses...
Tegemist on ühe aia Carmenere-ga, mis Tšiili veiniseadustega kooskõlas ei ole puhtast Carmenene marjast, vaid 15% ulatuses on veinile sekka lisatud Petit Verdot’d, Malbeci ja Syrah’d. Veini on hoitud Prantsuse tammevaadis 18 kuud. Vein on värvuselt lillaka tooniga. Kohe lõhnas tunneb ära Carmenere’ile iseloomulikke aroome. Küpsed marjad eesotsas mustsõstra, kirsside ja tumedate metsamarjadega vahelduvad pliiatsisüsi ja tubakaga. Suus tuleb uue nüansina esile mõrušokolaad ja kakao. Püsivalt kestab alusmetsa ja rösti karakter, sekka veel vürtsikat tulisust ja mineraalsust. Igati tüüpiline Carmenere, kui ehk siis keskmisest tugevama kontsentratsiooniga ja pikema järelmaitsega. Ehk on selles oma roll Petit Verdot ja Syrah juurdepookimisel.
Roberto Sarotto Barbera d'Asti Superiore DOCG 2023 on rikkalik ja täidlane Itaalia punane...
Keskmise täidlusega vein, millel on pehmed tanniinid ja rikkalikud punaste marjade, tamme ja...
on keskmise täidlusega vein, millel on pehmed integreeritud tanniinid ja rikkalikud ploomi ja...
Tegemist on ühe aia Carmenere-ga, mis Tšiili veiniseadustega kooskõlas ei ole puhtast Carmenene marjast, vaid 15% ulatuses on veinile sekka lisatud Petit Verdot’d, Malbeci ja Syrah’d. Veini on hoitud Prantsuse tammevaadis 18 kuud. Vein on värvuselt lillaka tooniga. Kohe lõhnas tunneb ära Carmenere’ile iseloomulikke aroome. Küpsed marjad eesotsas mustsõstra, kirsside ja tumedate metsamarjadega vahelduvad pliiatsisüsi ja tubakaga. Suus tuleb uue nüansina esile mõrušokolaad ja kakao. Püsivalt kestab alusmetsa ja rösti karakter, sekka veel vürtsikat tulisust ja mineraalsust. Igati tüüpiline Carmenere, kui ehk siis keskmisest tugevama kontsentratsiooniga ja pikema järelmaitsega. Ehk on selles oma roll Petit Verdot ja Syrah juurdepookimisel.