

Kaaviar Sturia Osciètre
Sturia Oscietra kaaviar, luksuslik ja peen delikatess, on tuntud oma...
Sturia Oscietra kaaviar, luksuslik ja peen delikatess, on tuntud oma...
Tomahawk on muljetavaldav veiselihalõik nii oma välimuselt kui ka...
Lihaveise picanha on tõeline lihagurmaanide maiuspala, mis pärineb veise...
Saaremaal käsitööna valminud nahata vürtsikilufilee. Valmistatud Lümandu...
Rillette on Prantsuse köögist pärit rammus ja väga maitsev gurmee eelroog,...
See cuvée on segu Pinot Noir'ist ja Chardonnay'st, millele on lisatud osa...
(18,60 € kg)
Tri-tip, tuntud ka kui rump tail, on veiselihalõik, mis pärineb looma tagumisest osast.
See on kolmnurkne lihas, mis on tuntud oma rikkaliku maitse ja õrna tekstuuri poolest.
Tri-tip on suurepärane valik grillimiseks, praadimiseks ja aeglaseks küpsetamiseks.
Kaal: 800g+
Päritolu: Lihaveis (grass-fed), Namiibia
Lõige: Tri-Tip (Rump Tail)
Maitse: Mahlane, marmorine ja rikkaliku maitsega.
Kasutus: Kuigi tri-tip-st kannatab lõigata ka steike on see lihas siiski parim terve tükina grillides. Kuna tri-tip on väherasvane ja väike lihas, siis parima tulemuse saamiseks ei tasu jätta seda tükki ei toore ehk “rare”na ega kindlasti ka küpsetada üle. Parim küpsusaste selle lihase jaoks on keskmine ehk medium.
Välisfilee on veiselihalõik, mis pärineb looma lühikesest seljatükist.
Sellest tükist...
Sisefilee on õrn, maitsev ja – kuna sellest lõigatakse ka filet mignon – ideaalne valik...
Kvaliteetne flanksteak tükk, mille marmoriaste MBS on üle 4.
Kõrge kvaliteet: MBS 4+...
Lihaveise picanha on tõeline lihagurmaanide maiuspala, mis pärineb veise selja tagumisest...
Kvaliteetne rohumaal kasvanud veise bavette/flank steiki, mis on tuntud oma mahlakuse ja...
Ribeye lõigatakse veise seljaosast turja tükist, ribiga piirnevalt alalt.
Eesti keeles...
Lihaveise picanha on tõeline lihagurmaanide maiuspala, mis pärineb veise selja tagumisest...
Lihaveise picanha on tõeline lihagurmaanide maiuspala, mis pärineb veise selja tagumisest...
Ribeye lõigatakse veise seljaosast turja tükist, ribiga piirnevalt alalt. Eesti keeles tuntud...
Tomahawk on muljetavaldav veiselihalõik nii oma välimuselt kui ka maitselt.
Lõige...
Fantastiline marmorjas veise sisefilee, mis on lõigatud sertifitseeritud Black Anguse...
Tri-tip, tuntud ka kui rump tail, on veiselihalõik, mis pärineb looma tagumisest osast.
See on kolmnurkne lihas, mis on tuntud oma rikkaliku maitse ja õrna tekstuuri poolest.
Tri-tip on suurepärane valik grillimiseks, praadimiseks ja aeglaseks küpsetamiseks.