Kaaviar Sturia Osciètre
Sturia Oscietra kaaviar, luksuslik ja peen delikatess, on tuntud oma...
Sturia Oscietra kaaviar, luksuslik ja peen delikatess, on tuntud oma...
Tomahawk on muljetavaldav veiselihalõik nii oma välimuselt kui ka...
Lihaveise picanha on tõeline lihagurmaanide maiuspala, mis pärineb veise...
Saaremaal käsitööna valminud nahata vürtsikilufilee. Valmistatud Lümandu...
Rillette on Prantsuse köögist pärit rammus ja väga maitsev gurmee eelroog,...
Keraamiline kamadogrill pakub kamadogrilli parimaid omadusi väikeses...
Elegantne ja elav vahuvein, millel on peened ja püsivad mullid. Vein on...
Prestige VN Blanc de Blancs on Champagne Philippe Fourrier on valmistatud...
See cuvée on segu Pinot Noir'ist ja Chardonnay'st, millele on lisatud osa...
()
Tomahawk on muljetavaldav veiselihalõik nii oma välimuselt kui ka maitselt.
Lõige pärineb looma ribiosast. Tuntud oma suure luu ja rikkaliku maitse poolest.
Tomahawk on sisuliselt ribeye, millele on jäetud pikk luu, mis annab sellele ainulaadse välimuse ja nime.
Kaal: 0,8+ kg
Päritolu: Lihaveis (grain-fed), Austraalia
Lõige: Tomahawk
Maitse: Mahlane, marmorine ja rikkaliku maitsega
Kasutus:
Grillimine: Tomahawk sobib suurepäraselt grillimiseks, kuna marmoriseerumine tagab mahlakuse ja rikkaliku maitse.
Ahjus küpsetamine: Ahjus küpsetades saavutate õrna ja mahlase tulemuse. Soovitatav on kasutada madalat temperatuuri ja aeglast küpsetamist.
Pannil praadimine: Pannil praadides saate kiire ja maitsva tulemuse. Soovitatav on kasutada kõrget kuumust ja lühikest küpsetusaega, et säilitada liha mahlakus.
Kvaliteetne rohumaal kasvanud veise bavette/flank steiki, mis on tuntud oma mahlakuse ja...
Luksuslik Jaapani Wagyu A5 kvaliteedimärgisega antrekoot-steik otse Jaapanist! See 250g...
Austraaliast pärit Wagyu veiselihast burgeriliha. 2x125g pakend.
Peale sulatamist...
Lihaveise picanha on tõeline lihagurmaanide maiuspala, mis pärineb veise selja tagumisest...
Välisfilee on veiselihalõik, mis pärineb looma lühikesest seljatükist.
Sellest tükist...
Õrnem lihalõik Taurus Gold veiselt. Välisfilee on klassikaline steik, mis pakub elegantset...
Fantastiline marmorjas veise sisefilee, mis on lõigatud sertifitseeritud Black Anguse...
Tri-tip, tuntud ka kui rump tail, on veiselihalõik, mis pärineb looma tagumisest osast.
...Sisefilee on õrn, maitsev ja – kuna sellest lõigatakse ka filet mignon – ideaalne valik...
Ribeye lõigatakse veise seljaosast turja tükist, ribiga piirnevalt alalt.
Eesti keeles...
Kahe 400g Black Angus antrekooti pakend – ideaalne kahele tõelisele lihafännile! Uruguay Black...
Kvaliteetne flanksteak tükk, mille marmoriaste MBS on üle 4.
Kõrge kvaliteet: MBS 4+...
Ribeye lõigatakse veise seljaosast turja tükist, ribiga piirnevalt alalt. Eesti keeles tuntud...
Mahlane antrekoot-steik Uruguay viljatoidul kasvatatud Taurus Gold tõugu veiselt. Tõeliselt...
Klassikaline Black Angus striploin Uruguayst – kaks 200g steiki, mis sobivad nii argiõhtuks...
Lihaveise picanha on tõeline lihagurmaanide maiuspala, mis pärineb veise selja tagumisest...
Tomahawk on muljetavaldav veiselihalõik nii oma välimuselt kui ka maitselt.
Lõige pärineb looma ribiosast. Tuntud oma suure luu ja rikkaliku maitse poolest.
Tomahawk on sisuliselt ribeye, millele on jäetud pikk luu, mis annab sellele ainulaadse välimuse ja nime.