

Kaaviar Sturia Osciètre
Sturia Oscietra kaaviar, luksuslik ja peen delikatess, on tuntud oma...
Sturia Oscietra kaaviar, luksuslik ja peen delikatess, on tuntud oma...
Tomahawk on muljetavaldav veiselihalõik nii oma välimuselt kui ka...
Lihaveise picanha on tõeline lihagurmaanide maiuspala, mis pärineb veise...
Saaremaal käsitööna valminud nahata vürtsikilufilee. Valmistatud Lümandu...
Rillette on Prantsuse köögist pärit rammus ja väga maitsev gurmee eelroog,...
See cuvée on segu Pinot Noir'ist ja Chardonnay'st, millele on lisatud osa...
()
Tomahawk on muljetavaldav veiselihalõik nii oma välimuselt kui ka maitselt.
Lõige pärineb looma ribiosast. Tuntud oma suure luu ja rikkaliku maitse poolest.
Tomahawk on sisuliselt ribeye, millele on jäetud pikk luu, mis annab sellele ainulaadse välimuse ja nime.
Kaal: 0,8+ kg
Päritolu: Lihaveis (grain-fed), Austraalia
Lõige: Tomahawk
Maitse: Mahlane, marmorine ja rikkaliku maitsega
Kasutus:
Grillimine: Tomahawk sobib suurepäraselt grillimiseks, kuna marmoriseerumine tagab mahlakuse ja rikkaliku maitse.
Ahjus küpsetamine: Ahjus küpsetades saavutate õrna ja mahlase tulemuse. Soovitatav on kasutada madalat temperatuuri ja aeglast küpsetamist.
Pannil praadimine: Pannil praadides saate kiire ja maitsva tulemuse. Soovitatav on kasutada kõrget kuumust ja lühikest küpsetusaega, et säilitada liha mahlakus.
Lihaveise picanha on tõeline lihagurmaanide maiuspala, mis pärineb veise selja tagumisest...
Ribeye lõigatakse veise seljaosast turja tükist, ribiga piirnevalt alalt.
Eesti keeles...
Kvaliteetne flanksteak tükk, mille marmoriaste MBS on üle 4.
Kõrge kvaliteet: MBS 4+...
Tri-tip, tuntud ka kui rump tail, on veiselihalõik, mis pärineb looma tagumisest osast.
...Kvaliteetne rohumaal kasvanud veise bavette/flank steiki, mis on tuntud oma mahlakuse ja...
Ribeye lõigatakse veise seljaosast turja tükist, ribiga piirnevalt alalt. Eesti keeles tuntud...
Lihaveise picanha on tõeline lihagurmaanide maiuspala, mis pärineb veise selja tagumisest...
Lihaveise picanha on tõeline lihagurmaanide maiuspala, mis pärineb veise selja tagumisest...
Sisefilee on õrn, maitsev ja – kuna sellest lõigatakse ka filet mignon – ideaalne valik...
Fantastiline marmorjas veise sisefilee, mis on lõigatud sertifitseeritud Black Anguse...
Välisfilee on veiselihalõik, mis pärineb looma lühikesest seljatükist.
Sellest tükist...
Tomahawk on muljetavaldav veiselihalõik nii oma välimuselt kui ka maitselt.
Lõige pärineb looma ribiosast. Tuntud oma suure luu ja rikkaliku maitse poolest.
Tomahawk on sisuliselt ribeye, millele on jäetud pikk luu, mis annab sellele ainulaadse välimuse ja nime.