

Kaaviar Sturia Osciètre
Sturia Oscietra kaaviar, luksuslik ja peen delikatess, on tuntud oma...
Sturia Oscietra kaaviar, luksuslik ja peen delikatess, on tuntud oma...
Tomahawk on muljetavaldav veiselihalõik nii oma välimuselt kui ka...
Lihaveise picanha on tõeline lihagurmaanide maiuspala, mis pärineb veise...
Saaremaal käsitööna valminud nahata vürtsikilufilee. Valmistatud Lümandu...
Rillette on Prantsuse köögist pärit rammus ja väga maitsev gurmee eelroog,...
See cuvée on segu Pinot Noir'ist ja Chardonnay'st, millele on lisatud osa...
(36,70 € kg)
Fantastiline marmorjas veise sisefilee, mis on lõigatud sertifitseeritud Black Anguse lihaveistest.
Veised on vabapidamisel ja neid kasvatatakse looduslikult Uruguay rohumaadel, kus nad elavad loodusega väga kooskõlas. Must on esmaklassiline veiseliha eranditult Black Anguse veistelt, keda toidetakse teraviljaga 120+ päeva. Lõiked on tõesti kenasti trimmitud ja kaubamärk on spetsiaalselt Euroopa turu jaoks välja töötatud. Black on võitnud kuld- ja hõbemedalid viimasel World Steak Challenge'il 2021. aastal oma ribeye, striploini ja sisefilee eest.
Sisefilee on õrn, maitsev ja – kuna sellest lõigatakse ka filet mignon – ideaalne valik...
Lihaveise picanha on tõeline lihagurmaanide maiuspala, mis pärineb veise selja tagumisest...
Tri-tip, tuntud ka kui rump tail, on veiselihalõik, mis pärineb looma tagumisest osast.
...Kvaliteetne flanksteak tükk, mille marmoriaste MBS on üle 4.
Kõrge kvaliteet: MBS 4+...
Välisfilee on veiselihalõik, mis pärineb looma lühikesest seljatükist.
Sellest tükist...
Lihaveise picanha on tõeline lihagurmaanide maiuspala, mis pärineb veise selja tagumisest...
Tomahawk on muljetavaldav veiselihalõik nii oma välimuselt kui ka maitselt.
Lõige...
Lihaveise picanha on tõeline lihagurmaanide maiuspala, mis pärineb veise selja tagumisest...
Kvaliteetne rohumaal kasvanud veise bavette/flank steiki, mis on tuntud oma mahlakuse ja...
Ribeye lõigatakse veise seljaosast turja tükist, ribiga piirnevalt alalt.
Eesti keeles...
Ribeye lõigatakse veise seljaosast turja tükist, ribiga piirnevalt alalt. Eesti keeles tuntud...
Fantastiline marmorjas veise sisefilee, mis on lõigatud sertifitseeritud Black Anguse lihaveistest.