

Kaaviar Sturia Osciètre
Sturia Oscietra kaaviar, luksuslik ja peen delikatess, on tuntud oma...
Sturia Oscietra kaaviar, luksuslik ja peen delikatess, on tuntud oma...
Tomahawk on muljetavaldav veiselihalõik nii oma välimuselt kui ka...
Lihaveise picanha on tõeline lihagurmaanide maiuspala, mis pärineb veise...
Saaremaal käsitööna valminud nahata vürtsikilufilee. Valmistatud Lümandu...
Rillette on Prantsuse köögist pärit rammus ja väga maitsev gurmee eelroog,...
See cuvée on segu Pinot Noir'ist ja Chardonnay'st, millele on lisatud osa...
Sisefilee on õrn, maitsev ja – kuna sellest lõigatakse ka filet mignon – ideaalne valik pühade, eriliste sündmuste või luksusliku pühapäevaõhtusöögi jaoks.
Kaal: 1,6-1,8 kg
Päritolu: Lihaveis (grass-fed), Namiibia
Lõige: Sisefilee
Maitse: Taine, aga mahlane
Kasutus: Sisefilee on erakordselt mitmekülgne ja sobib erinevateks valmistusviisideks. Lisaks grillimisele, ahjus küpsetamisele ja pannil praadimisele on sisefilee suurepärane valik ka böffi (tartar) valmistamiseks, kuna see on õrn ja maitsev. Samuti sobib see hästi carpaccio valmistamiseks, kus õhukesed viilud serveeritakse toorelt koos oliiviõli, sidrunimahla ja parmesani juustuga.
Grillimine: Kuumuta grill kõrge temperatuurini. Maitsesta sisefilee soola ja pipraga ning grilli mõlemalt poolt 4-5 minutit, et saavutada keskmiselt küps (medium) tulemus.
Ahjus küpsetamine: Maitsesta sisefilee soola ja pipraga ning pruunista eelnevalt kuumal pannil mõlemalt poolt 2-3 minutit. Seejärel küpseta ahjus 15-20 minutit, sõltuvalt soovitud küpsusastmest.
Pannil praadimine: Kuumuta pann kõrge temperatuurini ja lisa veidi õli. Maitsesta sisefilee soola ja pipraga ning prae mõlemalt poolt 3-4 minutit, et saavutada keskmiselt küps (medium) tulemus.
Böff (tartar): Haki sisefilee peeneks ja sega maitseainete, sibula, kapparite ja munakollasega. Serveeri värskelt.
Carpaccio: Lõika sisefilee väga õhukesteks viiludeks ja serveeri toorelt koos oliiviõli, sidrunimahla ja parmesani juustuga.
Kvaliteetne rohumaal kasvanud veise bavette/flank steiki, mis on tuntud oma mahlakuse ja...
Fantastiline marmorjas veise sisefilee, mis on lõigatud sertifitseeritud Black Anguse...
Lihaveise picanha on tõeline lihagurmaanide maiuspala, mis pärineb veise selja tagumisest...
Kvaliteetne flanksteak tükk, mille marmoriaste MBS on üle 4.
Kõrge kvaliteet: MBS 4+...
Ribeye lõigatakse veise seljaosast turja tükist, ribiga piirnevalt alalt. Eesti keeles tuntud...
Lihaveise picanha on tõeline lihagurmaanide maiuspala, mis pärineb veise selja tagumisest...
Ribeye lõigatakse veise seljaosast turja tükist, ribiga piirnevalt alalt.
Eesti keeles...
Tomahawk on muljetavaldav veiselihalõik nii oma välimuselt kui ka maitselt.
Lõige...
Tri-tip, tuntud ka kui rump tail, on veiselihalõik, mis pärineb looma tagumisest osast.
...Lihaveise picanha on tõeline lihagurmaanide maiuspala, mis pärineb veise selja tagumisest...
Välisfilee on veiselihalõik, mis pärineb looma lühikesest seljatükist.
Sellest tükist...
Sisefilee on õrn, maitsev ja – kuna sellest lõigatakse ka filet mignon – ideaalne valik pühade, eriliste sündmuste või luksusliku pühapäevaõhtusöögi jaoks.