Kaaviar Sturia Osciètre
Sturia Oscietra kaaviar, luksuslik ja peen delikatess, on tuntud oma...
Sturia Oscietra kaaviar, luksuslik ja peen delikatess, on tuntud oma...
Tomahawk on muljetavaldav veiselihalõik nii oma välimuselt kui ka...
Lihaveise picanha on tõeline lihagurmaanide maiuspala, mis pärineb veise...
Saaremaal käsitööna valminud nahata vürtsikilufilee. Valmistatud Lümandu...
Rillette on Prantsuse köögist pärit rammus ja väga maitsev gurmee eelroog,...
Keraamiline kamadogrill pakub kamadogrilli parimaid omadusi väikeses...
Elegantne ja elav vahuvein, millel on peened ja püsivad mullid. Vein on...
Prestige VN Blanc de Blancs on Champagne Philippe Fourrier on valmistatud...
See cuvée on segu Pinot Noir'ist ja Chardonnay'st, millele on lisatud osa...
Sisefilee on õrn, maitsev ja – kuna sellest lõigatakse ka filet mignon – ideaalne valik pühade, eriliste sündmuste või luksusliku pühapäevaõhtusöögi jaoks.
Kaal: 1,6-1,8 kg
Päritolu: Lihaveis (grass-fed), Namiibia
Lõige: Sisefilee
Maitse: Taine, aga mahlane
Kasutus: Sisefilee on erakordselt mitmekülgne ja sobib erinevateks valmistusviisideks. Lisaks grillimisele, ahjus küpsetamisele ja pannil praadimisele on sisefilee suurepärane valik ka böffi (tartar) valmistamiseks, kuna see on õrn ja maitsev. Samuti sobib see hästi carpaccio valmistamiseks, kus õhukesed viilud serveeritakse toorelt koos oliiviõli, sidrunimahla ja parmesani juustuga.
Grillimine: Kuumuta grill kõrge temperatuurini. Maitsesta sisefilee soola ja pipraga ning grilli mõlemalt poolt 4-5 minutit, et saavutada keskmiselt küps (medium) tulemus.
Ahjus küpsetamine: Maitsesta sisefilee soola ja pipraga ning pruunista eelnevalt kuumal pannil mõlemalt poolt 2-3 minutit. Seejärel küpseta ahjus 15-20 minutit, sõltuvalt soovitud küpsusastmest.
Pannil praadimine: Kuumuta pann kõrge temperatuurini ja lisa veidi õli. Maitsesta sisefilee soola ja pipraga ning prae mõlemalt poolt 3-4 minutit, et saavutada keskmiselt küps (medium) tulemus.
Böff (tartar): Haki sisefilee peeneks ja sega maitseainete, sibula, kapparite ja munakollasega. Serveeri värskelt.
Carpaccio: Lõika sisefilee väga õhukesteks viiludeks ja serveeri toorelt koos oliiviõli, sidrunimahla ja parmesani juustuga.
Austraaliast pärit Wagyu veiselihast burgeriliha. 2x125g pakend.
Peale sulatamist...
Kahe 400g Black Angus antrekooti pakend – ideaalne kahele tõelisele lihafännile! Uruguay Black...
Ribeye lõigatakse veise seljaosast turja tükist, ribiga piirnevalt alalt. Eesti keeles tuntud...
Luksuslik Jaapani Wagyu A5 kvaliteedimärgisega antrekoot-steik otse Jaapanist! See 250g...
Kvaliteetne rohumaal kasvanud veise bavette/flank steiki, mis on tuntud oma mahlakuse ja...
Lihaveise picanha on tõeline lihagurmaanide maiuspala, mis pärineb veise selja tagumisest...
Õrnem lihalõik Taurus Gold veiselt. Välisfilee on klassikaline steik, mis pakub elegantset...
Lihaveise picanha on tõeline lihagurmaanide maiuspala, mis pärineb veise selja tagumisest...
Tomahawk on muljetavaldav veiselihalõik nii oma välimuselt kui ka maitselt.
Lõige...
Fantastiline marmorjas veise sisefilee, mis on lõigatud sertifitseeritud Black Anguse...
Klassikaline Black Angus striploin Uruguayst – kaks 200g steiki, mis sobivad nii argiõhtuks...
Tri-tip, tuntud ka kui rump tail, on veiselihalõik, mis pärineb looma tagumisest osast.
...Kvaliteetne flanksteak tükk, mille marmoriaste MBS on üle 4.
Kõrge kvaliteet: MBS 4+...
Lihaveise picanha on tõeline lihagurmaanide maiuspala, mis pärineb veise selja tagumisest...
Mahlane antrekoot-steik Uruguay viljatoidul kasvatatud Taurus Gold tõugu veiselt. Tõeliselt...
Ribeye lõigatakse veise seljaosast turja tükist, ribiga piirnevalt alalt.
Eesti keeles...
Sisefilee on õrn, maitsev ja – kuna sellest lõigatakse ka filet mignon – ideaalne valik pühade, eriliste sündmuste või luksusliku pühapäevaõhtusöögi jaoks.