Lihaveise sisefilee 1,6-1,8kg (Namiibia)
  • Lihaveise sisefilee ja ürdid
  • Lihaveise sisefilee 1,6-1,8kg (Namiibia)
  • Lihaveise sisefilee 1,6-1,8kg (Namiibia)

Lihaveise sisefilee 1,6-1,8kg (Namiibia)

48,70 €
Maksudega

Sisefilee on õrn, maitsev ja – kuna sellest lõigatakse ka filet mignon – ideaalne valik pühade, eriliste sündmuste või luksusliku pühapäevaõhtusöögi jaoks.

Kaal
  • 1kg
  • 1.7kg
Kogus
check Tellimisel 3-5 tööpäeva

Kirjeldus:

  • Kaal: 1,6-1,8 kg

  • Päritolu: Lihaveis (grass-fed), Namiibia

  • Lõige: Sisefilee

  • Maitse: Taine, aga mahlane

  • Kasutus: Sisefilee on erakordselt mitmekülgne ja sobib erinevateks valmistusviisideks. Lisaks grillimisele, ahjus küpsetamisele ja pannil praadimisele on sisefilee suurepärane valik ka böffi (tartar) valmistamiseks, kuna see on õrn ja maitsev. Samuti sobib see hästi carpaccio valmistamiseks, kus õhukesed viilud serveeritakse toorelt koos oliiviõli, sidrunimahla ja parmesani juustuga.

Soovitused:

  • Grillimine: Kuumuta grill kõrge temperatuurini. Maitsesta sisefilee soola ja pipraga ning grilli mõlemalt poolt 4-5 minutit, et saavutada keskmiselt küps (medium) tulemus.

  • Ahjus küpsetamine: Maitsesta sisefilee soola ja pipraga ning pruunista eelnevalt kuumal pannil mõlemalt poolt 2-3 minutit. Seejärel küpseta ahjus 15-20 minutit, sõltuvalt soovitud küpsusastmest.

  • Pannil praadimine: Kuumuta pann kõrge temperatuurini ja lisa veidi õli. Maitsesta sisefilee soola ja pipraga ning prae mõlemalt poolt 3-4 minutit, et saavutada keskmiselt küps (medium) tulemus.

  • Böff (tartar): Haki sisefilee peeneks ja sega maitseainete, sibula, kapparite ja munakollasega. Serveeri värskelt.

  • Carpaccio: Lõika sisefilee väga õhukesteks viiludeks ja serveeri toorelt koos oliiviõli, sidrunimahla ja parmesani juustuga.

0 Ühik

Eriviited

11 toodet selles kategoorias