Ribeye viilud
  • Ribeye viilud
  • ribeye ja ürdid
  • ribeye ja ürdid
  • Vaakumpakendis ribeye

Lihaveise Ribeye 2-3kg (Namiibia)

29,00 €

(29,00 € kg)

Maksudega

Ribeye lõigatakse veise seljaosast turja tükist, ribiga piirnevalt alalt.

Eesti keeles tuntud kui antrekoot ja prantsuse ceeles entrecote. Liha lõigatakse täpsemalt kohtast, mis on kuuendast kuni kaheteistkümnenda ribini. See looma osa kogub rohkem lihasisest rasva, luues kaunid valged rasvajooned – fantastilise marmoriseerumise, mis on ribeye'le ainulaadne.

Steik lõigatakse 2-3 cm paksuselt.

Kaal
  • 1kg
  • 1.5 kg
  • 1.6kg
  • 1.9kg
Kogus
check Tellimisel 3-5 tööpäeva

Kirjeldus:

  • Kaal: 2-3 kg

  • Päritolu: Lihaveis (grass-fed), Namiibia

  • Lõige: Ribeye

  • Maitse: Mahlane, marmorine ja üks õrnemaid tükke veisest 

  • Kasutus: Tavaliselt lõigatakse tükid 2,5-3 cm paksusteks steikideks. See tagab ühtlase ja mahlase tulemuse.

Soovitused:

  • Grillimine: Grilli ribeye mõlemalt poolt 4-5 minutit, et saavutada keskmiselt küps (medium) tulemus. Maitsesta soola ja pipraga.

  • Ahjus küpsetamine: Aseta pruunistatud ribeye ahju ja küpseta 15-20 minutit, sõltuvalt soovitud küpsusastmest.

  • Pannil praadimine: Prae ribeye mõlemalt poolt 3-4 minutit, et saavutada keskmiselt küps (medium) tulemus. Kohandage küpsetusaega vastavalt soovitud küpsusastmele.

0 Tooted

Eriviited

11 toodet selles kategoorias