

Kaaviar Sturia Osciètre
Sturia Oscietra kaaviar, luksuslik ja peen delikatess, on tuntud oma...
Sturia Oscietra kaaviar, luksuslik ja peen delikatess, on tuntud oma...
Tomahawk on muljetavaldav veiselihalõik nii oma välimuselt kui ka...
Lihaveise picanha on tõeline lihagurmaanide maiuspala, mis pärineb veise...
Saaremaal käsitööna valminud nahata vürtsikilufilee. Valmistatud Lümandu...
Rillette on Prantsuse köögist pärit rammus ja väga maitsev gurmee eelroog,...
See cuvée on segu Pinot Noir'ist ja Chardonnay'st, millele on lisatud osa...
(29,00 € kg)
Ribeye lõigatakse veise seljaosast turja tükist, ribiga piirnevalt alalt.
Eesti keeles tuntud kui antrekoot ja prantsuse ceeles entrecote. Liha lõigatakse täpsemalt kohtast, mis on kuuendast kuni kaheteistkümnenda ribini. See looma osa kogub rohkem lihasisest rasva, luues kaunid valged rasvajooned – fantastilise marmoriseerumise, mis on ribeye'le ainulaadne.
Steik lõigatakse 2-3 cm paksuselt.
Kaal: 2-3 kg
Päritolu: Lihaveis (grass-fed), Namiibia
Lõige: Ribeye
Maitse: Mahlane, marmorine ja üks õrnemaid tükke veisest
Kasutus: Tavaliselt lõigatakse tükid 2,5-3 cm paksusteks steikideks. See tagab ühtlase ja mahlase tulemuse.
Grillimine: Grilli ribeye mõlemalt poolt 4-5 minutit, et saavutada keskmiselt küps (medium) tulemus. Maitsesta soola ja pipraga.
Ahjus küpsetamine: Aseta pruunistatud ribeye ahju ja küpseta 15-20 minutit, sõltuvalt soovitud küpsusastmest.
Pannil praadimine: Prae ribeye mõlemalt poolt 3-4 minutit, et saavutada keskmiselt küps (medium) tulemus. Kohandage küpsetusaega vastavalt soovitud küpsusastmele.
Lihaveise picanha on tõeline lihagurmaanide maiuspala, mis pärineb veise selja tagumisest...
Tomahawk on muljetavaldav veiselihalõik nii oma välimuselt kui ka maitselt.
Lõige...
Lihaveise picanha on tõeline lihagurmaanide maiuspala, mis pärineb veise selja tagumisest...
Kvaliteetne flanksteak tükk, mille marmoriaste MBS on üle 4.
Kõrge kvaliteet: MBS 4+...
Välisfilee on veiselihalõik, mis pärineb looma lühikesest seljatükist.
Sellest tükist...
Kvaliteetne rohumaal kasvanud veise bavette/flank steiki, mis on tuntud oma mahlakuse ja...
Lihaveise picanha on tõeline lihagurmaanide maiuspala, mis pärineb veise selja tagumisest...
Tri-tip, tuntud ka kui rump tail, on veiselihalõik, mis pärineb looma tagumisest osast.
...Ribeye lõigatakse veise seljaosast turja tükist, ribiga piirnevalt alalt. Eesti keeles tuntud...
Sisefilee on õrn, maitsev ja – kuna sellest lõigatakse ka filet mignon – ideaalne valik...
Fantastiline marmorjas veise sisefilee, mis on lõigatud sertifitseeritud Black Anguse...
Ribeye lõigatakse veise seljaosast turja tükist, ribiga piirnevalt alalt.
Eesti keeles tuntud kui antrekoot ja prantsuse ceeles entrecote. Liha lõigatakse täpsemalt kohtast, mis on kuuendast kuni kaheteistkümnenda ribini. See looma osa kogub rohkem lihasisest rasva, luues kaunid valged rasvajooned – fantastilise marmoriseerumise, mis on ribeye'le ainulaadne.
Steik lõigatakse 2-3 cm paksuselt.