- Uus
Tomahawk on muljetavaldav veiselihalõik nii oma välimuselt kui ka...
Lihaveise picanha on tõeline lihagurmaanide maiuspala, mis pärineb veise...
Saaremaal käsitööna valminud nahata vürtsikilufilee. Valmistatud Lümandu...
Rillette on Prantsuse köögist pärit rammus ja väga maitsev gurmee eelroog,...
Elegantne ja elav vahuvein, millel on peened ja püsivad mullid. Vein on...
Keraamiline kamadogrill pakub kamadogrilli parimaid omadusi väikeses...
Shakespeare’i teoste kaudu igavesti romantiliseks linnaks tembeldatud Verona lähistelt pärinev Ripasso ei ole mingi tavaline Valpolicella, see on peaaegu nagu beebi Amarone. Eriliseks teeb selle Valpolicella Classico Superiore veini teistkordne kääritamine kuivatatud marjadest Amarone pressimisel üle jäänud marjakestadega koos. Tommaside perekonnale kuuluv Villa Girardi butiikveinimõis on väike, ent põhirõhk on enamasti Corvina, Rondinella ja Corvinone marjade taltsutamisel ja nendest kas Ripasso, Amarone või Recioto valmistamisel. Ripasso kahekordsele kääritamisele järgneb laagerdamine 18 kuud Slavoonia suurtes tammevaatides pluss kuus kuud pudelis. Tulemuseks on magusad rosinaaroomid, puhas rõõm kirsist ja vürtsikad musta pipra aroomid. Vein on täidlane, samas uskumatult mahe ja siidine.
Keskmise täidlusega vein, millel on pehmed tanniinid ja rikkalikud punaste marjade, tamme ja...
on keskmise täidlusega vein, millel on pehmed integreeritud tanniinid ja rikkalikud ploomi ja...
Roberto Sarotto Barbera d'Asti Superiore DOCG 2023 on rikkalik ja täidlane Itaalia punane...
Shakespeare’i teoste kaudu igavesti romantiliseks linnaks tembeldatud Verona lähistelt pärinev Ripasso ei ole mingi tavaline Valpolicella, see on peaaegu nagu beebi Amarone. Eriliseks teeb selle Valpolicella Classico Superiore veini teistkordne kääritamine kuivatatud marjadest Amarone pressimisel üle jäänud marjakestadega koos. Tommaside perekonnale kuuluv Villa Girardi butiikveinimõis on väike, ent põhirõhk on enamasti Corvina, Rondinella ja Corvinone marjade taltsutamisel ja nendest kas Ripasso, Amarone või Recioto valmistamisel. Ripasso kahekordsele kääritamisele järgneb laagerdamine 18 kuud Slavoonia suurtes tammevaatides pluss kuus kuud pudelis. Tulemuseks on magusad rosinaaroomid, puhas rõõm kirsist ja vürtsikad musta pipra aroomid. Vein on täidlane, samas uskumatult mahe ja siidine.