

Kaaviar Sturia Osciètre
Sturia Oscietra kaaviar, luksuslik ja peen delikatess, on tuntud oma...
Sturia Oscietra kaaviar, luksuslik ja peen delikatess, on tuntud oma...
Tomahawk on muljetavaldav veiselihalõik nii oma välimuselt kui ka...
Lihaveise picanha on tõeline lihagurmaanide maiuspala, mis pärineb veise...
Saaremaal käsitööna valminud nahata vürtsikilufilee. Valmistatud Lümandu...
Rillette on Prantsuse köögist pärit rammus ja väga maitsev gurmee eelroog,...
Keraamiline kamadogrill pakub kamadogrilli parimaid omadusi väikeses...
Elegantne ja elav vahuvein, millel on peened ja püsivad mullid. Vein on...
Prestige VN Blanc de Blancs on Champagne Philippe Fourrier on valmistatud...
See cuvée on segu Pinot Noir'ist ja Chardonnay'st, millele on lisatud osa...
Pöögipuuga suitsutatud õrna ja pehme maitsega lõhe.
Dirhami kalatööstuse külmsuitsulõhe on valminud kasutades ainult värsket ning naturaalset toorainet. Lõhe on õrnalt suitsutatud pöögipuuga, mis annab tulemuseks õrna ning pehme maitse.
Dirhami kalatööstusele on kalatoodete värskus ning kvaliteet kõige olulisemad märksõnad, et tagada klientidele rahulolu. Tooted on valmistatud kvaliteetsest, värskest ja külmutamata toorainest.
Külmsuitsulõhe on pakendatud vaakumkeskkonda. Dirhami kalatööstuse lõhe kasvatatakse Lofoootide piirkonnas Põhja-Norras ja Lofootidest põhjapool. Lõhet transporditakse otse Norra kasvandusest ja töödeldakse 24 tunni jooksul. See tagab Dirhami lõhe värskuse ja kvaliteedi.
Tootekirjeldus | Külmsuitsutatud lõhe filee viilud | Toitumisalane teave | 100 g |
Liigi teaduslik nimi: | Salmo Salar | energia | 205 kcal |
Tootmismeetod: | Norra kalakasvandus | 855 kJ | |
Püügivahendi liik: | vesiviljelus | rasvad | 13,1 g |
Säilitamine temperatuuril | +2…+6°C. | küllastunud rasvhapped | 1,9 g |
Allergeenid: | Kala |
süsivesikud | 1 g |
Säilitusained: |
Naatriumlaktaat, naatriumdiatsetaat |
suhkrud | 1 g |
valgud | 20,8 g | ||
sool | 1,5 g |
Tom-Yum vürtsikad maapähklid on mõnusad nii suupistena kui lisandina Taipärastele toitudele....
Sturia esitleb: Oscietra tuurasupp. Avastage tuura maitsed natuke teistmoodi selle kreemja...
Adžika tuline kaste lisandiks igale grilltoidule. Adžika tuline kaste on hea lisand grillitud...
Skärgårdssill – Klassikaline Rootsi heeringas tilli ja porgandiga
...Fermenteeritud ( kääritatud ) vürtsikas kaste Eestis kasvatatud värsketest Tai kollastest...
Rillette on Prantsuse köögist pärit rammus ja väga maitsev gurmee eelroog, mis sobib...
Shibanuma Ponzu Yuzu kaste on valmistatud traditsiooniliselt ja aeglaselt kääritatud...
Tuur ja yuzu rillettes on eksootilised ja gurmeedetailid: kogu tuura autentsus täiustatud yuzu...
Tuura rillette, milles on lisandiks Norra salehomaari liha.
Pidulik suupiste, mis...
Külmsuitsutatud tuurafilee Sturia.
Sturia on küll kuulus oma musta kaaviari poolest,...
Yakiniku kaste grillitud liha jaoks on fantastiline grillitud grillroogadega. Kasutage seda...
Marineeritud vürtsikad tšilliviilud magus – hapus marinaadis. Tšilli, marineeritud ja...
Sturia tarama kaaviar on üllatuslik viimistlus teie pidusöökidele. See on maitsev segu kahest...
Pöögipuuga suitsutatud õrna ja pehme maitsega lõhe.
Dirhami kalatööstuse külmsuitsulõhe on valminud kasutades ainult värsket ning naturaalset toorainet. Lõhe on õrnalt suitsutatud pöögipuuga, mis annab tulemuseks õrna ning pehme maitse.
Dirhami kalatööstusele on kalatoodete värskus ning kvaliteet kõige olulisemad märksõnad, et tagada klientidele rahulolu. Tooted on valmistatud kvaliteetsest, värskest ja külmutamata toorainest.
Külmsuitsulõhe on pakendatud vaakumkeskkonda. Dirhami kalatööstuse lõhe kasvatatakse Lofoootide piirkonnas Põhja-Norras ja Lofootidest põhjapool. Lõhet transporditakse otse Norra kasvandusest ja töödeldakse 24 tunni jooksul. See tagab Dirhami lõhe värskuse ja kvaliteedi.