

Kaaviar Sturia Osciètre
Sturia Oscietra kaaviar, luksuslik ja peen delikatess, on tuntud oma...
Sturia Oscietra kaaviar, luksuslik ja peen delikatess, on tuntud oma...
Tomahawk on muljetavaldav veiselihalõik nii oma välimuselt kui ka...
Lihaveise picanha on tõeline lihagurmaanide maiuspala, mis pärineb veise...
Saaremaal käsitööna valminud nahata vürtsikilufilee. Valmistatud Lümandu...
Rillette on Prantsuse köögist pärit rammus ja väga maitsev gurmee eelroog,...
Keraamiline kamadogrill pakub kamadogrilli parimaid omadusi väikeses...
Elegantne ja elav vahuvein, millel on peened ja püsivad mullid. Vein on...
Prestige VN Blanc de Blancs on Champagne Philippe Fourrier on valmistatud...
See cuvée on segu Pinot Noir'ist ja Chardonnay'st, millele on lisatud osa...
Sturia tarama kaaviar on üllatuslik viimistlus teie pidusöökidele. See on maitsev segu kahest erakordsest tootest: tursamarjast ja tuuramarjast.
Määri röstsaia või hapusaia viiludele või tõsta lusikaga kurgiviiludele ja/või kreekeritele (see sobib ka juustuviiludele), seejärel lisa kaunistuseks kapparid, värsked ürdid (petersell või tüümian) ja värviliseks lisandiks tsitrusekoor. Hõrk gurmeeüllatus ongi valmis.
Avastage tuuramarja ja tursamamarja ülev kombinatsioon kreemja tekstuuriga taramas. Seest leiate kaaviari krõmpsuvad terad. Nautida vaevu soojadel bliinidel või lisandina oma eelroogadele.
Pakend: 90g purk
Säilitamine: hoida temperatuuril 0°C kuni + 4°C.
Koostisosad: Rapsiõli, suitsutatud ja soolatud tursamamari (27%) (tursamamari (25%), sool), kaaviar (10%) (tuuramari (Acipenser Baerii), sool), vesi, riivsai (nisujahu, vesi, sool, pärm), kontsentreeritud sidrunimahl, säilitusaine E211. Kala ja kalatooted, gluteeni sisaldavad teraviljad. See toode võib sisaldada koorikloomade jälgi.
Toitumisalane teave 100g kohta:
Energiasisaldus: 496 kcal
Rasv: 50,9 g
Süsivesikud:
4,1 g Valgud:
9,4 g Sool:
2,1 g
Külmsuitsutatud tuurafilee Sturia.
Sturia on küll kuulus oma musta kaaviari poolest,...
Shibanuma Ponzu Yuzu kaste on valmistatud traditsiooniliselt ja aeglaselt kääritatud...
Marineeritud vürtsikad tšilliviilud magus – hapus marinaadis. Tšilli, marineeritud ja...
Saaremaal käsitööna valminud nahata vürtsikilufilee. Valmistatud Lümandu söögimaja poolt...
Tuura rillette, milles on lisandiks Norra salehomaari liha.
Pidulik suupiste, mis...
Tuur ja yuzu rillettes on eksootilised ja gurmeedetailid: kogu tuura autentsus täiustatud yuzu...
Adžika tuline kaste lisandiks igale grilltoidule. Adžika tuline kaste on hea lisand grillitud...
Mild Senapssill – Kreemjas sinepiheeringas pehme maitsega
Mild...
Fermenteeritud ( kääritatud ) vürtsikas kaste Eestis kasvatatud värsketest Tai kollastest...
Tom-Yum vürtsikad maapähklid on mõnusad nii suupistena kui lisandina Taipärastele toitudele....
Sturia esitleb: Oscietra tuurasupp. Avastage tuura maitsed natuke teistmoodi selle kreemja...
Rillette on Prantsuse köögist pärit rammus ja väga maitsev gurmee eelroog, mis sobib...
Skärgårdssill – Klassikaline Rootsi heeringas tilli ja porgandiga
...Yakiniku kaste grillitud liha jaoks on fantastiline grillitud grillroogadega. Kasutage seda...
Sturia tarama kaaviar on üllatuslik viimistlus teie pidusöökidele. See on maitsev segu kahest erakordsest tootest: tursamarjast ja tuuramarjast.
Määri röstsaia või hapusaia viiludele või tõsta lusikaga kurgiviiludele ja/või kreekeritele (see sobib ka juustuviiludele), seejärel lisa kaunistuseks kapparid, värsked ürdid (petersell või tüümian) ja värviliseks lisandiks tsitrusekoor. Hõrk gurmeeüllatus ongi valmis.