

Kaaviar Sturia Osciètre
Sturia Oscietra kaaviar, luksuslik ja peen delikatess, on tuntud oma...
Sturia Oscietra kaaviar, luksuslik ja peen delikatess, on tuntud oma...
Tomahawk on muljetavaldav veiselihalõik nii oma välimuselt kui ka...
Lihaveise picanha on tõeline lihagurmaanide maiuspala, mis pärineb veise...
Saaremaal käsitööna valminud nahata vürtsikilufilee. Valmistatud Lümandu...
Rillette on Prantsuse köögist pärit rammus ja väga maitsev gurmee eelroog,...
Keraamiline kamadogrill pakub kamadogrilli parimaid omadusi väikeses...
Elegantne ja elav vahuvein, millel on peened ja püsivad mullid. Vein on...
Prestige VN Blanc de Blancs on Champagne Philippe Fourrier on valmistatud...
See cuvée on segu Pinot Noir'ist ja Chardonnay'st, millele on lisatud osa...
Juustu täidisega lõhe kuumsuitsutatud fileepala 260 g
Suitsune, mahlakas ja sametise tektuuriga lõhe koos sinihallitusjuustu täidisega.
Dirhami kalatööstuse juustutäidisega kuumsuitsulõhe on suitsutatud nii, et tekiks intensiivne maitse. Kuumsuitsulõhe on mõnusalt suitsune, mahlakas ning sametise tekstuuriga. Lisaks on lõhel juustune täidis, mis on valmistatud sinihallitusjuustust. Kõik Dirhami kalatööstuse gurmeetooted on alati valmistatud värskest kvaliteetsest kalast, mis ei ole külmutatud.
Dirhami kalatööstuse lõhe kasvatatakse Lofoootide piirkonnas Põhja-Norras ja Lofootidest põhjapool. Lõhet transporditakse otse Norra kasvandusest ja töödeldakse 24 tunni jooksul. See tagab Dirhami lõhe värskuse ja kvaliteedi.
Tootekirjeldus | Kuumsuitsutatud juututäidisega lõhe filee | Toitumisalane teave | 100 g |
Liigi teaduslik nimi: | Salmo Salar | energia | 272 kcal |
Tootmismeetod: | Norra kalakasvandus | 1129 kJ | |
Püügivahendi liik: | vesiviljelus | rasvad | 20,4 g |
Säilitamine temperatuuril | +2…+6°C. | küllastunud rasvhapped | 4,1 g |
Allergeenid: | Kala, Juust |
süsivesikud | 1 g |
suhkrud | 1 g | ||
valgud | 21,0 g | ||
sool | 0,8 g |
Rillette on Prantsuse köögist pärit rammus ja väga maitsev gurmee eelroog, mis sobib...
Naudi autentset prantsuse kööki meie Premium Pardimaksa Pasteediga (Bloc de Foie Gras)....
Skärgårdssill – Klassikaline Rootsi heeringas tilli ja porgandiga
...Värskelt suitsutatud kilud Dirhamilt.
Dirhami kalameistrite hoole ja armastusega...
Tom-Yum vürtsikad maapähklid on mõnusad nii suupistena kui lisandina Taipärastele toitudele....
Sturia tarama kaaviar on üllatuslik viimistlus teie pidusöökidele. See on maitsev segu kahest...
Pöögipuuga suitsutatud õrna ja pehme maitsega lõhe.
Dirhami kalatööstuse külmsuitsulõhe...
Tuura rillette, milles on lisandiks Norra salehomaari liha.
Pidulik suupiste, mis...
Tomatsill – Klassikaline Rootsi heeringas tomatikastmes
Tomatsill on...
Yakiniku kaste grillitud liha jaoks on fantastiline grillitud grillroogadega. Kasutage seda...
Shibanuma Ponzu Yuzu kaste on valmistatud traditsiooniliselt ja aeglaselt kääritatud...
Tuur ja yuzu rillettes on eksootilised ja gurmeedetailid: kogu tuura autentsus täiustatud yuzu...
Sturia esitleb: Oscietra tuurasupp. Avastage tuura maitsed natuke teistmoodi selle kreemja...
Marineeritud vürtsikad tšilliviilud magus – hapus marinaadis. Tšilli, marineeritud ja...
Fermenteeritud ( kääritatud ) vürtsikas kaste Eestis kasvatatud värsketest Tai kollastest...
Juustu täidisega lõhe kuumsuitsutatud fileepala 260 g
Suitsune, mahlakas ja sametise tektuuriga lõhe koos sinihallitusjuustu täidisega.
Dirhami kalatööstuse juustutäidisega kuumsuitsulõhe on suitsutatud nii, et tekiks intensiivne maitse. Kuumsuitsulõhe on mõnusalt suitsune, mahlakas ning sametise tekstuuriga. Lisaks on lõhel juustune täidis, mis on valmistatud sinihallitusjuustust. Kõik Dirhami kalatööstuse gurmeetooted on alati valmistatud värskest kvaliteetsest kalast, mis ei ole külmutatud.
Dirhami kalatööstuse lõhe kasvatatakse Lofoootide piirkonnas Põhja-Norras ja Lofootidest põhjapool. Lõhet transporditakse otse Norra kasvandusest ja töödeldakse 24 tunni jooksul. See tagab Dirhami lõhe värskuse ja kvaliteedi.