Kaaviar Sturia Osciètre
Sturia Oscietra kaaviar, luksuslik ja peen delikatess, on tuntud oma...
Sturia Oscietra kaaviar, luksuslik ja peen delikatess, on tuntud oma...
Tomahawk on muljetavaldav veiselihalõik nii oma välimuselt kui ka...
Lihaveise picanha on tõeline lihagurmaanide maiuspala, mis pärineb veise...
Saaremaal käsitööna valminud nahata vürtsikilufilee. Valmistatud Lümandu...
Rillette on Prantsuse köögist pärit rammus ja väga maitsev gurmee eelroog,...
Keraamiline kamadogrill pakub kamadogrilli parimaid omadusi väikeses...
Elegantne ja elav vahuvein, millel on peened ja püsivad mullid. Vein on...
Prestige VN Blanc de Blancs on Champagne Philippe Fourrier on valmistatud...
See cuvée on segu Pinot Noir'ist ja Chardonnay'st, millele on lisatud osa...
Juustu täidisega lõhe kuumsuitsutatud fileepala 260 g
Suitsune, mahlakas ja sametise tektuuriga lõhe koos sinihallitusjuustu täidisega.
Dirhami kalatööstuse juustutäidisega kuumsuitsulõhe on suitsutatud nii, et tekiks intensiivne maitse. Kuumsuitsulõhe on mõnusalt suitsune, mahlakas ning sametise tekstuuriga. Lisaks on lõhel juustune täidis, mis on valmistatud sinihallitusjuustust. Kõik Dirhami kalatööstuse gurmeetooted on alati valmistatud värskest kvaliteetsest kalast, mis ei ole külmutatud.
Dirhami kalatööstuse lõhe kasvatatakse Lofoootide piirkonnas Põhja-Norras ja Lofootidest põhjapool. Lõhet transporditakse otse Norra kasvandusest ja töödeldakse 24 tunni jooksul. See tagab Dirhami lõhe värskuse ja kvaliteedi.
| Tootekirjeldus | Kuumsuitsutatud juututäidisega lõhe filee | Toitumisalane teave | 100 g |
| Liigi teaduslik nimi: | Salmo Salar | energia | 272 kcal |
| Tootmismeetod: | Norra kalakasvandus | 1129 kJ | |
| Püügivahendi liik: | vesiviljelus | rasvad | 20,4 g |
| Säilitamine temperatuuril | +2…+6°C. | küllastunud rasvhapped | 4,1 g |
| Allergeenid: | Kala, Juust |
süsivesikud | 1 g |
| suhkrud | 1 g | ||
| valgud | 21,0 g | ||
| sool | 0,8 g |
Tom-Yum vürtsikad maapähklid on mõnusad nii suupistena kui lisandina Taipärastele toitudele....
Sturia tarama kaaviar on üllatuslik viimistlus teie pidusöökidele. See on maitsev segu kahest...
Adžika tuline kaste lisandiks igale grilltoidule. Adžika tuline kaste on hea lisand grillitud...
Mild Senapssill – Kreemjas sinepiheeringas pehme maitsega
Mild...
Saaremaal käsitööna valminud nahata vürtsikilufilee. Valmistatud Lümandu söögimaja poolt...
Yakiniku kaste grillitud liha jaoks on fantastiline grillitud grillroogadega. Kasutage seda...
Fermenteeritud ( kääritatud ) vürtsikas kaste Eestis kasvatatud värsketest Tai kollastest...
Sturia esitleb: Oscietra tuurasupp. Avastage tuura maitsed natuke teistmoodi selle kreemja...
Külmsuitsutatud tuurafilee Sturia.
Sturia on küll kuulus oma musta kaaviari poolest,...
Marineeritud vürtsikad tšilliviilud magus – hapus marinaadis. Tšilli, marineeritud ja...
Shibanuma Ponzu Yuzu kaste on valmistatud traditsiooniliselt ja aeglaselt kääritatud...
Rillette on Prantsuse köögist pärit rammus ja väga maitsev gurmee eelroog, mis sobib...
Tomatsill – Klassikaline Rootsi heeringas tomatikastmes
Tomatsill on...
Tuur ja yuzu rillettes on eksootilised ja gurmeedetailid: kogu tuura autentsus täiustatud yuzu...
Skärgårdssill – Klassikaline Rootsi heeringas tilli ja porgandiga
...
Juustu täidisega lõhe kuumsuitsutatud fileepala 260 g
Suitsune, mahlakas ja sametise tektuuriga lõhe koos sinihallitusjuustu täidisega.
Dirhami kalatööstuse juustutäidisega kuumsuitsulõhe on suitsutatud nii, et tekiks intensiivne maitse. Kuumsuitsulõhe on mõnusalt suitsune, mahlakas ning sametise tekstuuriga. Lisaks on lõhel juustune täidis, mis on valmistatud sinihallitusjuustust. Kõik Dirhami kalatööstuse gurmeetooted on alati valmistatud värskest kvaliteetsest kalast, mis ei ole külmutatud.
Dirhami kalatööstuse lõhe kasvatatakse Lofoootide piirkonnas Põhja-Norras ja Lofootidest põhjapool. Lõhet transporditakse otse Norra kasvandusest ja töödeldakse 24 tunni jooksul. See tagab Dirhami lõhe värskuse ja kvaliteedi.