

Kaaviar Sturia Osciètre
Sturia Oscietra kaaviar, luksuslik ja peen delikatess, on tuntud oma...
Sturia Oscietra kaaviar, luksuslik ja peen delikatess, on tuntud oma...
Tomahawk on muljetavaldav veiselihalõik nii oma välimuselt kui ka...
Lihaveise picanha on tõeline lihagurmaanide maiuspala, mis pärineb veise...
Saaremaal käsitööna valminud nahata vürtsikilufilee. Valmistatud Lümandu...
Rillette on Prantsuse köögist pärit rammus ja väga maitsev gurmee eelroog,...
Keraamiline kamadogrill pakub kamadogrilli parimaid omadusi väikeses...
Elegantne ja elav vahuvein, millel on peened ja püsivad mullid. Vein on...
Prestige VN Blanc de Blancs on Champagne Philippe Fourrier on valmistatud...
See cuvée on segu Pinot Noir'ist ja Chardonnay'st, millele on lisatud osa...
Naudi autentset prantsuse kööki meie Premium Pardimaksa Pasteediga (Bloc de Foie Gras). Ideaalne suupistete, gurmeesalatite ja aperitiivide juurde. Valmistatud Prantsusmaal.
Koge rikkalikku ja kreemjat maitset meie pardimaksa pasteediga (Bloc de Foie Gras), mis on valmistatud Prantsusmaal Jean Larnaudie traditsioonide järgi. See delikatess on tehtud kõrgekvaliteedilisest pardimaksast, pakkudes täiuslikku tasakaalu siidise tekstuuri ja tugeva maitse vahel. Sobib ideaalselt suupisteteks, kanapeedele või lisandiks gurmeesalatitele.
Peamised omadused:
Serveerimissoovitused:
Skärgårdssill – Klassikaline Rootsi heeringas tilli ja porgandiga
...Tomatsill – Klassikaline Rootsi heeringas tomatikastmes
Tomatsill on...
Saaremaal käsitööna valminud nahata vürtsikilufilee. Valmistatud Lümandu söögimaja poolt...
Külmsuitsutatud tuurafilee Sturia.
Sturia on küll kuulus oma musta kaaviari poolest,...
Fermenteeritud ( kääritatud ) vürtsikas kaste Eestis kasvatatud värsketest Tai kollastest...
Tom-Yum vürtsikad maapähklid on mõnusad nii suupistena kui lisandina Taipärastele toitudele....
Marineeritud vürtsikad tšilliviilud magus – hapus marinaadis. Tšilli, marineeritud ja...
Adžika tuline kaste lisandiks igale grilltoidule. Adžika tuline kaste on hea lisand grillitud...
Shibanuma Ponzu Yuzu kaste on valmistatud traditsiooniliselt ja aeglaselt kääritatud...
Värskelt suitsutatud kilud Dirhamilt.
Dirhami kalameistrite hoole ja armastusega...
Tuur ja yuzu rillettes on eksootilised ja gurmeedetailid: kogu tuura autentsus täiustatud yuzu...
Rillette on Prantsuse köögist pärit rammus ja väga maitsev gurmee eelroog, mis sobib...
Sturia esitleb: Oscietra tuurasupp. Avastage tuura maitsed natuke teistmoodi selle kreemja...
Naudi autentset prantsuse kööki meie Premium Pardimaksa Pasteediga (Bloc de Foie Gras). Ideaalne suupistete, gurmeesalatite ja aperitiivide juurde. Valmistatud Prantsusmaal.