

Kaaviar Sturia Osciètre
Sturia Oscietra kaaviar, luksuslik ja peen delikatess, on tuntud oma...
Sturia Oscietra kaaviar, luksuslik ja peen delikatess, on tuntud oma...
Tomahawk on muljetavaldav veiselihalõik nii oma välimuselt kui ka...
Lihaveise picanha on tõeline lihagurmaanide maiuspala, mis pärineb veise...
Saaremaal käsitööna valminud nahata vürtsikilufilee. Valmistatud Lümandu...
Rillette on Prantsuse köögist pärit rammus ja väga maitsev gurmee eelroog,...
See cuvée on segu Pinot Noir'ist ja Chardonnay'st, millele on lisatud osa...
Saaremaal käsitööna valminud nahata vürtsikilufilee. Valmistatud Lümandu söögimaja poolt Lihtne rannakalur tellimusel. Ettevaatust: see viib keele alla!
Valmistaja: Lümanda söögimaja OÜ, Lihtne rannakalur tellimusel.
1711. aasta detsembri lõpus külastas Peeter I Revelit, kus ühel vastuvõtul pakuti kilust valmistatud suupistet. Tsaari jaoks oli selline delikatess tundmatu ning ta pöördus teda võörustava bürgermeistri abikaasa poole küsimusega, mis kala see niisugune on. Ehmunud majaperenaine otsustas, et tsaarile kilu ei maitsenud, ning ta vastas saksa keeles: "Ach, Majestät, es sind halt knappe Tiden", mis tähendab "Oh,Kõrgeausus,ajad on lihtsalt kehvad." Tsaar, kuigi oskas saksa keelt väga hästi, ei saanud öeldu mõttest päriselt aru,seda enam,et see oli öeldud alamsaksa keeles, kuid talle jäid meelde kaksviimast sõna knappe Tiden. Hiljem,olles tagasi Peterburis, ajas ta oma kokakimbatusse, kui nõudis ühel ilusal päeval knappetiden'eid, mis olid tallemaitsenud...Õnneks jõuti "raskete aegade" osas kiiresti selgusele,kui meenus, millal Peeter oli suvatsenud knappetiden'eid proovida.
Knappe Tiden, rukkileib vürtsikilu ja munaga, tsaari lemmik suupiste, avas meie kaluritele Peterburi turu.
Koostisosad: kilufilee (Sprattus sprattus), sool, vürtsid (pipar, nelk, koriander, kaneel, ingver, kardemon, muskaatpähkel), suhkur, toiduõli, säilitusaine (naatriumbensoaat). Hoida temperatuuril +2C..+6C
Toitumisalane teave: energiasisaldus 590kJ/141kcal, rasvad 9g, millest küllastunud rasvhapped 3g, süsivesikud 3g, millest suhkrud 2g, valgud 12g, soola 6g.
Püügipiirkond: FA027 IIID. Püügivahend OTM.
Valmistaja: Lümanda söögimaja OÜ, Lihtne rannakalur tellimusel.
Tuura rillette, milles on lisandiks Norra salehomaari liha.
Pidulik suupiste, mis...
Rillette on Prantsuse köögist pärit rammus ja väga maitsev gurmee eelroog, mis sobib...
Külmsuitsutatud tuurafilee Sturia.
Sturia on küll kuulus oma musta kaaviari poolest,...
Tomatsill – Klassikaline Rootsi heeringas tomatikastmes
Tomatsill on...
Skärgårdssill – Klassikaline Rootsi heeringas tilli ja porgandiga
...Sturia tarama kaaviar on üllatuslik viimistlus teie pidusöökidele. See on maitsev segu kahest...
Tuur ja yuzu rillettes on eksootilised ja gurmeedetailid: kogu tuura autentsus täiustatud yuzu...
Naudi autentset prantsuse kööki meie Premium Pardimaksa Pasteediga (Bloc de Foie Gras)....
Sturia esitleb: Oscietra tuurasupp. Avastage tuura maitsed natuke teistmoodi selle kreemja...
Mild Senapssill – Kreemjas sinepiheeringas pehme maitsega
Mild...
Värskelt suitsutatud kilud Dirhamilt.
Dirhami kalameistrite hoole ja armastusega...
Saaremaal käsitööna valminud nahata vürtsikilufilee. Valmistatud Lümandu söögimaja poolt Lihtne rannakalur tellimusel. Ettevaatust: see viib keele alla!
Valmistaja: Lümanda söögimaja OÜ, Lihtne rannakalur tellimusel.