
- Uus
Sturia Oscietra kaaviar, luksuslik ja peen delikatess, on tuntud oma...
Tomahawk on muljetavaldav veiselihalõik nii oma välimuselt kui ka...
Lihaveise picanha on tõeline lihagurmaanide maiuspala, mis pärineb veise...
Saaremaal käsitööna valminud nahata vürtsikilufilee. Valmistatud Lümandu...
Rillette on Prantsuse köögist pärit rammus ja väga maitsev gurmee eelroog,...
See cuvée on segu Pinot Noir'ist ja Chardonnay'st, millele on lisatud osa...
Suitsuse mekiga kreemjas lõhemääre, mille põhiliseks koostisosaks on hõrk Dirhami külm- ning kuumsuitsutatud lõhe.
Tuur ja yuzu rillettes on eksootilised ja gurmeedetailid: kogu tuura autentsus täiustatud yuzu...
Külmsuitsutatud tuurafilee Sturia.
Sturia on küll kuulus oma musta kaaviari poolest,...
Tuura rillette, milles on lisandiks Norra salehomaari liha.
Pidulik suupiste, mis...
Sturia esitleb: Oscietra tuurasupp. Avastage tuura maitsed natuke teistmoodi selle kreemja...
Saaremaal käsitööna valminud nahata vürtsikilufilee. Valmistatud Lümandu söögimaja poolt...
Rillette on Prantsuse köögist pärit rammus ja väga maitsev gurmee eelroog, mis sobib...
Värskelt suitsutatud kilud Dirhamilt.
Dirhami kalameistrite hoole ja armastusega...
Tomatsill – Klassikaline Rootsi heeringas tomatikastmes
Tomatsill on...
Sturia tarama kaaviar on üllatuslik viimistlus teie pidusöökidele. See on maitsev segu kahest...
Naudi autentset prantsuse kööki meie Premium Pardimaksa Pasteediga (Bloc de Foie Gras)....
Skärgårdssill – Klassikaline Rootsi heeringas tilli ja porgandiga
...Mild Senapssill – Kreemjas sinepiheeringas pehme maitsega
Mild...
Suitsuse mekiga kreemjas lõhemääre, mille põhiliseks koostisosaks on hõrk Dirhami külm- ning kuumsuitsutatud lõhe.