
- Uus
Sturia Oscietra kaaviar, luksuslik ja peen delikatess, on tuntud oma...
Tomahawk on muljetavaldav veiselihalõik nii oma välimuselt kui ka...
Lihaveise picanha on tõeline lihagurmaanide maiuspala, mis pärineb veise...
Saaremaal käsitööna valminud nahata vürtsikilufilee. Valmistatud Lümandu...
Rillette on Prantsuse köögist pärit rammus ja väga maitsev gurmee eelroog,...
See cuvée on segu Pinot Noir'ist ja Chardonnay'st, millele on lisatud osa...
Pöögipuuga suitsutatud õrna ja pehme maitsega lõhe.
Dirhami kalatööstuse külmsuitsulõhe on valminud kasutades ainult värsket ning naturaalset toorainet. Lõhe on õrnalt suitsutatud pöögipuuga, mis annab tulemuseks õrna ning pehme maitse. Dirhami kalatööstusele on kalatoodete värskus ning kvaliteet kõige olulisemad märksõnad, et tagada klientidele rahulolu. Dirhami kalatööstuse tooted on valmistatud kvaliteetsest, värskest ja külmutamata toorainest. Külmsuitsulõhe on pakendatud vaakumkeskkonda.
Dirhami kalatööstuse lõhe kasvatatakse Lofoootide piirkonnas Põhja-Norras ja Lofootidest põhjapool. Lõhet transporditakse otse Norra kasvandusest ja töödeldakse 24 tunni jooksul. See tagab Dirhami lõhe värskuse ja kvaliteedi.
Tootekirjeldus | Külmsuitsutatud lõhe filee viilud | Toitumisalane teave | 100 g |
Liigi teaduslik nimi: | Salmo Salar | energia | 205 kcal |
Tootmismeetod: | Norra kalakasvandus | 855 kJ | |
Püügivahendi liik: | vesiviljelus | rasvad | 13,1 g |
Säilitamine temperatuuril | +2…+6°C. | küllastunud rasvhapped | 1,9 g |
Allergeenid: | Kala |
süsivesikud | 1 g |
Säilitusained: |
Naatriumlaktaat, naatriumdiatsetaat |
suhkrud | 1 g |
valgud | 20,8 g | ||
sool | 1,5 g |
Mild Senapssill – Kreemjas sinepiheeringas pehme maitsega
Mild...
Tomatsill – Klassikaline Rootsi heeringas tomatikastmes
Tomatsill on...
Skärgårdssill – Klassikaline Rootsi heeringas tilli ja porgandiga
...Tuur ja yuzu rillettes on eksootilised ja gurmeedetailid: kogu tuura autentsus täiustatud yuzu...
Naudi autentset prantsuse kööki meie Premium Pardimaksa Pasteediga (Bloc de Foie Gras)....
Värskelt suitsutatud kilud Dirhamilt.
Dirhami kalameistrite hoole ja armastusega...
Rillette on Prantsuse köögist pärit rammus ja väga maitsev gurmee eelroog, mis sobib...
Sturia tarama kaaviar on üllatuslik viimistlus teie pidusöökidele. See on maitsev segu kahest...
Tuura rillette, milles on lisandiks Norra salehomaari liha.
Pidulik suupiste, mis...
Sturia esitleb: Oscietra tuurasupp. Avastage tuura maitsed natuke teistmoodi selle kreemja...
Külmsuitsutatud tuurafilee Sturia.
Sturia on küll kuulus oma musta kaaviari poolest,...
Saaremaal käsitööna valminud nahata vürtsikilufilee. Valmistatud Lümandu söögimaja poolt...
Pöögipuuga suitsutatud õrna ja pehme maitsega lõhe.
Dirhami kalatööstuse külmsuitsulõhe on valminud kasutades ainult värsket ning naturaalset toorainet. Lõhe on õrnalt suitsutatud pöögipuuga, mis annab tulemuseks õrna ning pehme maitse. Dirhami kalatööstusele on kalatoodete värskus ning kvaliteet kõige olulisemad märksõnad, et tagada klientidele rahulolu. Dirhami kalatööstuse tooted on valmistatud kvaliteetsest, värskest ja külmutamata toorainest. Külmsuitsulõhe on pakendatud vaakumkeskkonda.
Dirhami kalatööstuse lõhe kasvatatakse Lofoootide piirkonnas Põhja-Norras ja Lofootidest põhjapool. Lõhet transporditakse otse Norra kasvandusest ja töödeldakse 24 tunni jooksul. See tagab Dirhami lõhe värskuse ja kvaliteedi.