

Kaaviar Sturia Osciètre
Sturia Oscietra kaaviar, luksuslik ja peen delikatess, on tuntud oma...
Sturia Oscietra kaaviar, luksuslik ja peen delikatess, on tuntud oma...
Tomahawk on muljetavaldav veiselihalõik nii oma välimuselt kui ka...
Lihaveise picanha on tõeline lihagurmaanide maiuspala, mis pärineb veise...
Saaremaal käsitööna valminud nahata vürtsikilufilee. Valmistatud Lümandu...
Rillette on Prantsuse köögist pärit rammus ja väga maitsev gurmee eelroog,...
See cuvée on segu Pinot Noir'ist ja Chardonnay'st, millele on lisatud osa...
Sturia tarama kaaviar on üllatuslik viimistlus teie pidusöökidele. See on maitsev segu kahest erakordsest tootest: tursamarjast ja tuuramarjast.
Määri röstsaia või hapusaia viiludele või tõsta lusikaga kurgiviiludele ja/või kreekeritele (see sobib ka juustuviiludele), seejärel lisa kaunistuseks kapparid, värsked ürdid (petersell või tüümian) ja värviliseks lisandiks tsitrusekoor. Hõrk gurmeeüllatus ongi valmis.
Avastage tuuramarja ja tursamamarja ülev kombinatsioon kreemja tekstuuriga taramas. Seest leiate kaaviari krõmpsuvad terad. Nautida vaevu soojadel bliinidel või lisandina oma eelroogadele.
Pakend: 90g purk
Säilitamine: hoida temperatuuril 0°C kuni + 4°C.
Koostisosad: Rapsiõli, suitsutatud ja soolatud tursamamari (27%) (tursamamari (25%), sool), kaaviar (10%) (tuuramari (Acipenser Baerii), sool), vesi, riivsai (nisujahu, vesi, sool, pärm), kontsentreeritud sidrunimahl, säilitusaine E211. Kala ja kalatooted, gluteeni sisaldavad teraviljad. See toode võib sisaldada koorikloomade jälgi.
Toitumisalane teave 100g kohta:
Energiasisaldus: 496 kcal
Rasv: 50,9 g
Süsivesikud:
4,1 g Valgud:
9,4 g Sool:
2,1 g
Saaremaal käsitööna valminud nahata vürtsikilufilee. Valmistatud Lümandu söögimaja poolt...
Mild Senapssill – Kreemjas sinepiheeringas pehme maitsega
Mild...
Sturia esitleb: Oscietra tuurasupp. Avastage tuura maitsed natuke teistmoodi selle kreemja...
Tuur ja yuzu rillettes on eksootilised ja gurmeedetailid: kogu tuura autentsus täiustatud yuzu...
Rillette on Prantsuse köögist pärit rammus ja väga maitsev gurmee eelroog, mis sobib...
Külmsuitsutatud tuurafilee Sturia.
Sturia on küll kuulus oma musta kaaviari poolest,...
Värskelt suitsutatud kilud Dirhamilt.
Dirhami kalameistrite hoole ja armastusega...
Tomatsill – Klassikaline Rootsi heeringas tomatikastmes
Tomatsill on...
Skärgårdssill – Klassikaline Rootsi heeringas tilli ja porgandiga
...Tuura rillette, milles on lisandiks Norra salehomaari liha.
Pidulik suupiste, mis...
Naudi autentset prantsuse kööki meie Premium Pardimaksa Pasteediga (Bloc de Foie Gras)....
Sturia tarama kaaviar on üllatuslik viimistlus teie pidusöökidele. See on maitsev segu kahest erakordsest tootest: tursamarjast ja tuuramarjast.
Määri röstsaia või hapusaia viiludele või tõsta lusikaga kurgiviiludele ja/või kreekeritele (see sobib ka juustuviiludele), seejärel lisa kaunistuseks kapparid, värsked ürdid (petersell või tüümian) ja värviliseks lisandiks tsitrusekoor. Hõrk gurmeeüllatus ongi valmis.