

Kaaviar Sturia Osciètre
Sturia Oscietra kaaviar, luksuslik ja peen delikatess, on tuntud oma...
Sturia Oscietra kaaviar, luksuslik ja peen delikatess, on tuntud oma...
Tomahawk on muljetavaldav veiselihalõik nii oma välimuselt kui ka...
Lihaveise picanha on tõeline lihagurmaanide maiuspala, mis pärineb veise...
Saaremaal käsitööna valminud nahata vürtsikilufilee. Valmistatud Lümandu...
Rillette on Prantsuse köögist pärit rammus ja väga maitsev gurmee eelroog,...
See cuvée on segu Pinot Noir'ist ja Chardonnay'st, millele on lisatud osa...
Külmsuitsutatud tuurafilee Sturia.
Sturia on küll kuulus oma musta kaaviari poolest, aga kuna praktiseeritakse 0% jääteme põhimõtet, siis toodetakse tuuradest mitmekülgset valikut erineviad kulinaariatooteid. Üks põnevamaid ja maitseküllasemaid on külmsuitsustatud tuurafilee.
Kuna liha on sitke ja äärmiselt maitseküllane, siis soovitame lõigata fileed õrnõhukesteks viiludeks. Võid kasutada maitsetamiseks veidi sidrunimahla. Suupisteks soobib hästi, tillimajoneesi, mädarõikakreemi või lihtsalt kerge maitserohelise lisandiga.
100g pakend.
Sturia tarama kaaviar on üllatuslik viimistlus teie pidusöökidele. See on maitsev segu kahest...
Sturia esitleb: Oscietra tuurasupp. Avastage tuura maitsed natuke teistmoodi selle kreemja...
Mild Senapssill – Kreemjas sinepiheeringas pehme maitsega
Mild...
Naudi autentset prantsuse kööki meie Premium Pardimaksa Pasteediga (Bloc de Foie Gras)....
Rillette on Prantsuse köögist pärit rammus ja väga maitsev gurmee eelroog, mis sobib...
Saaremaal käsitööna valminud nahata vürtsikilufilee. Valmistatud Lümandu söögimaja poolt...
Tomatsill – Klassikaline Rootsi heeringas tomatikastmes
Tomatsill on...
Värskelt suitsutatud kilud Dirhamilt.
Dirhami kalameistrite hoole ja armastusega...
Skärgårdssill – Klassikaline Rootsi heeringas tilli ja porgandiga
...Tuura rillette, milles on lisandiks Norra salehomaari liha.
Pidulik suupiste, mis...
Tuur ja yuzu rillettes on eksootilised ja gurmeedetailid: kogu tuura autentsus täiustatud yuzu...
Külmsuitsutatud tuurafilee Sturia.
Sturia on küll kuulus oma musta kaaviari poolest, aga kuna praktiseeritakse 0% jääteme põhimõtet, siis toodetakse tuuradest mitmekülgset valikut erineviad kulinaariatooteid. Üks põnevamaid ja maitseküllasemaid on külmsuitsustatud tuurafilee.
Kuna liha on sitke ja äärmiselt maitseküllane, siis soovitame lõigata fileed õrnõhukesteks viiludeks. Võid kasutada maitsetamiseks veidi sidrunimahla. Suupisteks soobib hästi, tillimajoneesi, mädarõikakreemi või lihtsalt kerge maitserohelise lisandiga.
100g pakend.