

Kaaviar Sturia Osciètre
Sturia Oscietra kaaviar, luksuslik ja peen delikatess, on tuntud oma...
Sturia Oscietra kaaviar, luksuslik ja peen delikatess, on tuntud oma...
Tomahawk on muljetavaldav veiselihalõik nii oma välimuselt kui ka...
Lihaveise picanha on tõeline lihagurmaanide maiuspala, mis pärineb veise...
Saaremaal käsitööna valminud nahata vürtsikilufilee. Valmistatud Lümandu...
Rillette on Prantsuse köögist pärit rammus ja väga maitsev gurmee eelroog,...
See cuvée on segu Pinot Noir'ist ja Chardonnay'st, millele on lisatud osa...
Kaunis cremant. Värske ja kuiv vahuvein, lilleliste ja puuviljaliste nootidega. Mõnusalt pehme ja siidise mulliga. See cremant sobib suurepäraselt aperitiiviks või kergete roogade kõrvale.
Piirkond: Limoux, Languedoc-Roussillon, Prantsusmaa
Viinamari: Chardonnay (70%), Chenin Blanc (20%), Mauzac (10%)
Värvus: Kahvatukollane, pehmete roheliste varjunditega
Aroom: Viirpuu, akaatsia, pirn, virsik, röstitud ja briochelik aroom.
Maitse: Puhas ja särtsakas, kreemise tekstuuriga cremant. Puuviljased, võised ja briochelikud maitsed, mis täidavad suulae ja annavad maitsele mõnusa pikkuse.
Toit: Sobib suurepäraselt aperitiiviks või kergete roogade kõrvale.
Serveerimine: Serveerida jahutatult temperatuuril 6-8°C.
Tootja: Sieur d'Arques, Limoux, Prantsusmaa
Elegantne ja elav vahuvein, millel on peened ja püsivad mullid. Vein on värske ja kuiv,...
Särav ja elav vahuvein, millel on peened ja püsivad mullid. Vahuvein on värske ja kuiv,...
Charmat meetodil valmistatud vahuvein.
Selge õlgkollane värv koos peene mulliga.
...Särav ja elav vahuvein, millel on peened ja püsivad mullid. Vahuvein on värske ja kuiv,...
Värske ja puuviljane vahuvein, milles on all 0,5 protsenti alkoholi.
Charmant meetodil valmistatud vahuvein.
Kergelt roosakas puudrine värvus, peen mull....
Särav ja elav vahuvein, millel on peened ja püsivad mullid. Vein on värske ja kuiv, lilleliste...
Kaunis cremant. Värske ja kuiv vahuvein, lilleliste ja puuviljaliste nootidega. Mõnusalt pehme ja siidise mulliga. See cremant sobib suurepäraselt aperitiiviks või kergete roogade kõrvale.