Kaaviar Sturia Osciètre
Sturia Oscietra kaaviar, luksuslik ja peen delikatess, on tuntud oma...
Sturia Oscietra kaaviar, luksuslik ja peen delikatess, on tuntud oma...
Tomahawk on muljetavaldav veiselihalõik nii oma välimuselt kui ka...
Lihaveise picanha on tõeline lihagurmaanide maiuspala, mis pärineb veise...
Saaremaal käsitööna valminud nahata vürtsikilufilee. Valmistatud Lümandu...
Rillette on Prantsuse köögist pärit rammus ja väga maitsev gurmee eelroog,...
Keraamiline kamadogrill pakub kamadogrilli parimaid omadusi väikeses...
Elegantne ja elav vahuvein, millel on peened ja püsivad mullid. Vein on...
Prestige VN Blanc de Blancs on Champagne Philippe Fourrier on valmistatud...
See cuvée on segu Pinot Noir'ist ja Chardonnay'st, millele on lisatud osa...
Eksklusiivne hispaania vahuvein, valmistatud traditsioonilisel meetodil Penedès' piirkonnas. Brut Nature tähendab, et see on ilma lisatud suhkruta, pakkudes puhtaid ja rafineeritud maitseelamusi.
Viinamarjasordid: Xarel·lo, Macabeo ja Parellada.
Laagerdumine: Gran Reserva – küpsenud 4 aastat.
Alkoholisisaldus: 11,5% vol.
Värvus: Hele kuldne toon, peene ja püsiva mulliga.
Aroom: Küpsed puuviljad, röstised ja kerge balsamico noot.
Maitse: Õun, ananass ja melon, suurepäraselt tasakaalustatud struktuur.
Sobivus toiduga: Ideaalne mereandide, valge liha, foie gras’ ja juustudega.
Serveerimistemperatuur: 6-8°C.
See cava on täiuslik valik neile, kes hindavad kuivemat, elegantset ja autentset vahuveini.
Sellel Crémant'il on kollane kahvatu ketas, millel on kena läige, peened ja õrnad mullid ning...
Särav ja elav vahuvein, millel on peened ja püsivad mullid. Vahuvein on värske ja kuiv,...