

Kaaviar Sturia Osciètre
Sturia Oscietra kaaviar, luksuslik ja peen delikatess, on tuntud oma...
Sturia Oscietra kaaviar, luksuslik ja peen delikatess, on tuntud oma...
Tomahawk on muljetavaldav veiselihalõik nii oma välimuselt kui ka...
Lihaveise picanha on tõeline lihagurmaanide maiuspala, mis pärineb veise...
Saaremaal käsitööna valminud nahata vürtsikilufilee. Valmistatud Lümandu...
Rillette on Prantsuse köögist pärit rammus ja väga maitsev gurmee eelroog,...
See cuvée on segu Pinot Noir'ist ja Chardonnay'st, millele on lisatud osa...
(15,50 € kg)
Heeringamari on pakendatud mugavasse 500ml plasttopsi. Vaata ka meie retseptisoovitust!
Heeringamarja vaht
400 g heeringamarja
350 g maitsestamata toorjuustu
200-300 g hapukoort
peeneks hakitud punane sibul.
Soovi korral võid lisada 3tk peeneks hakitud anšoovise või vürtsikilu fileed
Valmistamine: sega heeringamari kõikide koostisosadega kokku, lisa värskelt jahvatatud pipart ja vispelda segu läbi. Jäta külmkappi laagerduma. Paari tunni pärast on segu maitse ühtlustunud ja vaht valmis. Sobib väga hästi leivakorvikestesse.
Retseptisoovitus mis viib keele alla:)
Heeringamarja vaht
400 g heeringamarja
350 g maitsestamata toorjuustu
200-300 g hapukoort
peeneks hakitud punane sibul.
Soovi korral võid lisada 3tk peeneks hakitud restorani anšoovise või vürtsikilu fileed
Valmistamine: sega kõik koostisosad kokku ja vispelda segu läbi. Jäta külmkappi laagerduma. Paari tunni pärast on segu maitse ühtlustunud ja vaht valmis. Sobib väga hästi leivakorvikestesse.
Sturia Oscietra Grand Cru kaaviar on tõeliselt ainulaadne delikatess. Selle sädelevad marjad...
Lõhemari on tõeline delikatess, mis on tuntud oma rikkaliku maitse ja peene tekstuuri poolest....
Bottarga on valmistatud kalamarjast mis on marjakottides. Need soolatakse, pressitakse ja...
Avasta tõeline gurmee-elamus Sturia Classic Selection Baerii kaaviariga.
Sturia Baerii...
Sturia Vintage kaaviar, mis sümboliseerib Sturia oskust kaaviariga ümber käia erakordsel moel,...
Avasta tõeline gurmee-elamus Sturia Classic Selection Oscietra kaaviariga. See luksuslik ja...
Sturia Oscietra kaaviar, luksuslik ja peen delikatess, on tuntud oma rikkaliku, pähklise...
Heeringamari on pakendatud mugavasse 500ml plasttopsi. Vaata ka meie retseptisoovitust!
Heeringamarja vaht
400 g heeringamarja
350 g maitsestamata toorjuustu
200-300 g hapukoort
peeneks hakitud punane sibul.
Soovi korral võid lisada 3tk peeneks hakitud anšoovise või vürtsikilu fileed
Valmistamine: sega heeringamari kõikide koostisosadega kokku, lisa värskelt jahvatatud pipart ja vispelda segu läbi. Jäta külmkappi laagerduma. Paari tunni pärast on segu maitse ühtlustunud ja vaht valmis. Sobib väga hästi leivakorvikestesse.