

Kaaviar Sturia Osciètre
Sturia Oscietra kaaviar, luksuslik ja peen delikatess, on tuntud oma...
Sturia Oscietra kaaviar, luksuslik ja peen delikatess, on tuntud oma...
Tomahawk on muljetavaldav veiselihalõik nii oma välimuselt kui ka...
Lihaveise picanha on tõeline lihagurmaanide maiuspala, mis pärineb veise...
Saaremaal käsitööna valminud nahata vürtsikilufilee. Valmistatud Lümandu...
Rillette on Prantsuse köögist pärit rammus ja väga maitsev gurmee eelroog,...
See cuvée on segu Pinot Noir'ist ja Chardonnay'st, millele on lisatud osa...
Bottarga on valmistatud kalamarjast mis on marjakottides. Need soolatakse, pressitakse ja kuivatatakse. Kuivatusaeg sõltub sellest kui kuiva toodet soovitakse.
Bottarga on valmistatud kalamarjast mis on marjakottides. Need soolatakse, pressitakse ja kuivatatakse. Kuivatusaeg sõltub sellest kui kuiva toodet soovitakse.
Meie poolt pakutab bottarga on pärit Prantsusmaa suurimalt kaaviari tootjalt. Toode on väga levinud Vahemeremaades, kus hinnatakse teda kõrgelt ja pakutakse erinevate roogade juurde. Toode täiustab nt. munapudru, pasta, riisi, kartuli, kaunviljade, roheliste köögiviljade ja salatite maitset. Toodet on sobilik õhukeseks viilutada või riivida vahetult enne serveerimist.
Enne tarvitamist võtta paar tundi varem külmikust välja!
Avasta tõeline gurmee-elamus Sturia Classic Selection Oscietra kaaviariga. See luksuslik ja...
Sturia Oscietra kaaviar, luksuslik ja peen delikatess, on tuntud oma rikkaliku, pähklise...
Heeringamari on pakendatud mugavasse 500ml plasttopsi. Vaata ka meie retseptisoovitust!
...Avasta tõeline gurmee-elamus Sturia Classic Selection Baerii kaaviariga.
Sturia Baerii...
Sturia Vintage kaaviar, mis sümboliseerib Sturia oskust kaaviariga ümber käia erakordsel moel,...
Lõhemari on tõeline delikatess, mis on tuntud oma rikkaliku maitse ja peene tekstuuri poolest....
Sturia Oscietra Grand Cru kaaviar on tõeliselt ainulaadne delikatess. Selle sädelevad marjad...
Bottarga on valmistatud kalamarjast mis on marjakottides. Need soolatakse, pressitakse ja kuivatatakse. Kuivatusaeg sõltub sellest kui kuiva toodet soovitakse.