- Uus
Tomahawk on muljetavaldav veiselihalõik nii oma välimuselt kui ka...
Saaremaal käsitööna valminud nahata vürtsikilufilee. Valmistatud Lümandu...
Rillette on Prantsuse köögist pärit rammus ja väga maitsev gurmee eelroog,...
Elegantne ja elav vahuvein, millel on peened ja püsivad mullid. Vein on...
Prestige VN Blanc de Blancs on Champagne Philippe Fourrier on valmistatud...
Keraamiline kamadogrill pakub kamadogrilli parimaid omadusi väikeses...
(25,80 € kg)
Masago – peen ja õrn lendkala mari, mis lisab igale roale luksusliku puudutuse. Kerge krõmps, värske meremaitse ja kaunilt särav värv teevad Masagost ideaalse lisandi sushile, poke-kaussidele ja gurmeeroogadele. Mõõdukalt soolane ja rikkaliku umami-maitsega – väike kogus, suur efekt.
Koostisosad:
89% moivamari (KALA), invertsuhkrusiirup, sool, riisiäädikas, sojakaste (vesi, SOJAuba, NISU, sool), maitsetugevdaja E621, värvaine E110
Säilitamine:
Hoida külmutatult temperatuuril -18 °C. Pärast ülesulatamist mitte uuesti külmutada.
Päritoluriik:
Holland
Toiteväärtus:
Energia (kJ): 512
Energia (kcal): 122
Rasvad (g): 4,1
– millest küllastunud rasvhapped (g): 1,1
Süsivesikud (g): 14
– millest suhkrud (g): 14
Valgud (g): 7,3
Sool (g): 3,5
Heeringamari on pakendatud mugavasse 500ml plasttopsi. Vaata ka meie retseptisoovitust!
...Bottarga on valmistatud kalamarjast mis on marjakottides. Need soolatakse, pressitakse ja...
Lõhemari on tõeline delikatess, mis on tuntud oma rikkaliku maitse ja peene tekstuuri poolest....
Masago – peen ja õrn lendkala mari, mis lisab igale roale luksusliku puudutuse. Kerge krõmps, värske meremaitse ja kaunilt särav värv teevad Masagost ideaalse lisandi sushile, poke-kaussidele ja gurmeeroogadele. Mõõdukalt soolane ja rikkaliku umami-maitsega – väike kogus, suur efekt.