Sashimiõhtusöök by Michael Holman
  • Uus
  • Sashimiõhtusöök by Michael Holman
  • Sashimiõhtusöök by Michael Holman
  • Sashimiõhtusöök by Michael Holman
  • Sashimiõhtusöök by Michael Holman

Sashimiõhtusöök by Michael Holman

75,00 €
Maksudega

Maalt ja merelt gurmee esitleb:

Sashimielamus otse merest ja otse noalt

7. augustil kell 19:00

Eksklusiivne õhtusöök tippkokk Michael Holmaniga (ex Põhjala ja Sumi).

Mike loob maitserännaku kuuest erilisest mereannist, serveeritud toorelt, täpselt ja laitmatu värskusega.

Õhtusöögi staarid lisaks peakokale on:

austrid, kammkarbid, lõhe, siniuim-tuun, hamachi, langustiinid

Kõik, mis taldrikule jõuab, on pärit usaldusväärsetest allikatest ja hoolikalt käsitletud – värske, puhas ja aus maitse, mis ei vaja kuumust ega lopsakaid lisandeid.

Hind: 75 €

Ainult 20 kohta

Sashimiõhtusöök toimub 

Maalt ja merelt gurmee

Tartu mnt 173.

Broneeri varakult – kohti on vähe ja huvi suur!

Kogus
check Laos

Chef Michael Jiro Holman – 25 aastat kulinaarset kirge ja täiuslikkust!

Michael Jiro Holman on kokk, kes on 25 aastat pühendanud maitsete puhtuse ja tooraine täiuslikkuse avastamisele. Tema käekiri on vormitud Michelini tippköökides, Jaapani vaiksetes ryokan’ides ja maailma hinnatuimates restoranides. Rootsi Fäviken Magasinet’ist Chicagos asuva Smythini ja Kyotos asuva Yuzuya Ryokanini – kõik need paigad on kujundanud tema filosoofia: täiuslik kvaliteet ei vaja liigseid lisandeid.

7. augustil ootame sind erilisele õhtusöögile. Sellel õhtul toob Holman sinu ette roogade valiku, kus domineerivad toored ja puhtad maitsed – just nii, et mereandide loomulik ilu ja tekstuur saaksid särada. Oodata on puhtaid ja läbimõeldud kooslusi, kus tooraineks vastutustundlikult kasvatatud ja püütud erakordse kvaliteediga mereannid: Jaapani hamachi, Norra käsitsi püütud kammkarbid ja langustiinid, Šoti lõhe, austrid ning siniuim-tuun – kõik serveeritud vaoshoitud elegantsi ja lugupidamisega, just nii, nagu nad väärivad.

sashimi
20 Tooted

Eriviited

16 toodet selles kategoorias