
- Uus
Sturia Oscietra kaaviar, luksuslik ja peen delikatess, on tuntud oma...
Tomahawk on muljetavaldav veiselihalõik nii oma välimuselt kui ka...
Lihaveise picanha on tõeline lihagurmaanide maiuspala, mis pärineb veise...
Saaremaal käsitööna valminud nahata vürtsikilufilee. Valmistatud Lümandu...
Rillette on Prantsuse köögist pärit rammus ja väga maitsev gurmee eelroog,...
Keraamiline kamadogrill pakub kamadogrilli parimaid omadusi väikeses...
Elegantne ja elav vahuvein, millel on peened ja püsivad mullid. Vein on...
Prestige VN Blanc de Blancs on Champagne Philippe Fourrier on valmistatud...
See cuvée on segu Pinot Noir'ist ja Chardonnay'st, millele on lisatud osa...
Maalt ja merelt gurmee esitleb:
Sashimielamus otse merest ja otse noalt
7. augustil kell 19:00
Eksklusiivne õhtusöök tippkokk Michael Holmaniga (ex Põhjala ja Sumi).
Mike loob maitserännaku kuuest erilisest mereannist, serveeritud toorelt, täpselt ja laitmatu värskusega.
Õhtusöögi staarid lisaks peakokale on:
austrid, kammkarbid, lõhe, siniuim-tuun, hamachi, langustiinid
Kõik, mis taldrikule jõuab, on pärit usaldusväärsetest allikatest ja hoolikalt käsitletud – värske, puhas ja aus maitse, mis ei vaja kuumust ega lopsakaid lisandeid.
Hind: 75 €
Ainult 20 kohta
Sashimiõhtusöök toimub
Maalt ja merelt gurmee
Tartu mnt 173.
Broneeri varakult – kohti on vähe ja huvi suur!
Chef Michael Jiro Holman – 25 aastat kulinaarset kirge ja täiuslikkust!
Michael Jiro Holman on kokk, kes on 25 aastat pühendanud maitsete puhtuse ja tooraine täiuslikkuse avastamisele. Tema käekiri on vormitud Michelini tippköökides, Jaapani vaiksetes ryokan’ides ja maailma hinnatuimates restoranides. Rootsi Fäviken Magasinet’ist Chicagos asuva Smythini ja Kyotos asuva Yuzuya Ryokanini – kõik need paigad on kujundanud tema filosoofia: täiuslik kvaliteet ei vaja liigseid lisandeid.
7. augustil ootame sind erilisele õhtusöögile. Sellel õhtul toob Holman sinu ette roogade valiku, kus domineerivad toored ja puhtad maitsed – just nii, et mereandide loomulik ilu ja tekstuur saaksid särada. Oodata on puhtaid ja läbimõeldud kooslusi, kus tooraineks vastutustundlikult kasvatatud ja püütud erakordse kvaliteediga mereannid: Jaapani hamachi, Norra käsitsi püütud kammkarbid ja langustiinid, Šoti lõhe, austrid ning siniuim-tuun – kõik serveeritud vaoshoitud elegantsi ja lugupidamisega, just nii, nagu nad väärivad.
Supreme on pärit Iirimaalt. Aretus toimub Kerry kaunites lahtedes, mis on tuntud kui „Kerry...
Kompaktne griilikomplekt, milles kõik vajalik, et kohe grillimisega alustada.
Komplekti...
Pintsetitüüpi grillitangid on ideaalsed väikeste küpsetiste haaramiseks.
Valmistatud...
Maalt ja merelt gurmee esitleb:
Sashimielamus otse merest ja otse noalt
7. augustil kell 19:00
Eksklusiivne õhtusöök tippkokk Michael Holmaniga (ex Põhjala ja Sumi).
Mike loob maitserännaku kuuest erilisest mereannist, serveeritud toorelt, täpselt ja laitmatu värskusega.
Õhtusöögi staarid lisaks peakokale on:
austrid, kammkarbid, lõhe, siniuim-tuun, hamachi, langustiinid
Kõik, mis taldrikule jõuab, on pärit usaldusväärsetest allikatest ja hoolikalt käsitletud – värske, puhas ja aus maitse, mis ei vaja kuumust ega lopsakaid lisandeid.
Hind: 75 €
Ainult 20 kohta
Sashimiõhtusöök toimub
Maalt ja merelt gurmee
Tartu mnt 173.
Broneeri varakult – kohti on vähe ja huvi suur!