

Kaaviar Sturia Osciètre
Sturia Oscietra kaaviar, luksuslik ja peen delikatess, on tuntud oma...
Sturia Oscietra kaaviar, luksuslik ja peen delikatess, on tuntud oma...
Tomahawk on muljetavaldav veiselihalõik nii oma välimuselt kui ka...
Lihaveise picanha on tõeline lihagurmaanide maiuspala, mis pärineb veise...
Saaremaal käsitööna valminud nahata vürtsikilufilee. Valmistatud Lümandu...
Rillette on Prantsuse köögist pärit rammus ja väga maitsev gurmee eelroog,...
Keraamiline kamadogrill pakub kamadogrilli parimaid omadusi väikeses...
Elegantne ja elav vahuvein, millel on peened ja püsivad mullid. Vein on...
Prestige VN Blanc de Blancs on Champagne Philippe Fourrier on valmistatud...
See cuvée on segu Pinot Noir'ist ja Chardonnay'st, millele on lisatud osa...
Küpseta toitu, mis maitseb veelgi paremini, kasutades hiljuti täiustatud 2-põletikuga Spirit® E-210 gaasigrilli.
Looge lihale, kalale ja köögiviljadele erksad grilljäljed võimsate roostevabast terasest põletite abil.
Snap-Jet-süütesüsteemi abil saate hõlpsasti ühe käega süüdata mõlemad põletid ja reguleerida temperatuuri täpselt kõrgelt madalale, et luua erinevaid kuumustsoonid.
Jälgige toiduvalmistamise temperatuuri kaanes oleva käepärase termomeetriga.
Spetsifikatsioonid:
Mõõtmed (avatud kaas): Kõrgus: 154 x Laius: 123 x Sügavus: 78,5 cm Mõõtmed (suletud kaas): Kõrgus: 117 x Laius: 123 x Sügavus: 67,5 cm
Küpsetusresti mõõtmed: 52 x 45 cm
Kaal: 43 kg
Värv: must
Juunikuu austribuffee toimub 13. juunil 2025 kell 18:00-23.00
Pilet 25 € inimese kohta...
Pintsetitüüpi grillitangid on ideaalsed väikeste küpsetiste haaramiseks.
Valmistatud...
Kompaktne griilikomplekt, milles kõik vajalik, et kohe grillimisega alustada.
Komplekti...
Küpseta toitu, mis maitseb veelgi paremini, kasutades hiljuti täiustatud 2-põletikuga Spirit® E-210 gaasigrilli.
Looge lihale, kalale ja köögiviljadele erksad grilljäljed võimsate roostevabast terasest põletite abil.
Snap-Jet-süütesüsteemi abil saate hõlpsasti ühe käega süüdata mõlemad põletid ja reguleerida temperatuuri täpselt kõrgelt madalale, et luua erinevaid kuumustsoonid.
Jälgige toiduvalmistamise temperatuuri kaanes oleva käepärase termomeetriga.