- Uus
Tomahawk on muljetavaldav veiselihalõik nii oma välimuselt kui ka...
Lihaveise picanha on tõeline lihagurmaanide maiuspala, mis pärineb veise...
Saaremaal käsitööna valminud nahata vürtsikilufilee. Valmistatud Lümandu...
Rillette on Prantsuse köögist pärit rammus ja väga maitsev gurmee eelroog,...
Elegantne ja elav vahuvein, millel on peened ja püsivad mullid. Vein on...
Keraamiline kamadogrill pakub kamadogrilli parimaid omadusi väikeses...
Kanapuljongist valmistatud tihke ja mahlase tekstuuriga hapusai.
Krõbeda kooriku all peituv õrn “kananoot” annab Kanasaiale, võrreldes tavalise (ilma puljongita valmistatud) valge saiaga, iseloomulikult täidlase maitse.
Kanasaias kasutatakse FoodStudio orgaanilist kanakondipuljongit. Asjaosalised kanad jooksid vabalt.
nisujuuretis, nisujahu, FoodStudio kanapuljong, mesi, sool, rapsiõli
Pintsetitüüpi grillitangid on ideaalsed väikeste küpsetiste haaramiseks.
Valmistatud...
Kompaktne griilikomplekt, milles kõik vajalik, et kohe grillimisega alustada.
Komplekti...
Supreme on pärit Iirimaalt. Aretus toimub Kerry kaunites lahtedes, mis on tuntud kui „Kerry...
Detsembri austribuffee toimub 19. detsembril 2025 kell 18:00-23.00
Pilet 30€ inimese...
Kanapuljongist valmistatud tihke ja mahlase tekstuuriga hapusai.
Krõbeda kooriku all peituv õrn “kananoot” annab Kanasaiale, võrreldes tavalise (ilma puljongita valmistatud) valge saiaga, iseloomulikult täidlase maitse.
Kanasaias kasutatakse FoodStudio orgaanilist kanakondipuljongit. Asjaosalised kanad jooksid vabalt.