

Kaaviar Sturia Osciètre
Sturia Oscietra kaaviar, luksuslik ja peen delikatess, on tuntud oma...
Sturia Oscietra kaaviar, luksuslik ja peen delikatess, on tuntud oma...
Tomahawk on muljetavaldav veiselihalõik nii oma välimuselt kui ka...
Lihaveise picanha on tõeline lihagurmaanide maiuspala, mis pärineb veise...
Saaremaal käsitööna valminud nahata vürtsikilufilee. Valmistatud Lümandu...
Rillette on Prantsuse köögist pärit rammus ja väga maitsev gurmee eelroog,...
See cuvée on segu Pinot Noir'ist ja Chardonnay'st, millele on lisatud osa...
()
Mahlane ja hõrk seakarree on täiuslik valik gurmeekokale ja kodusele kokkajale. See kvaliteetne lihatükk on tuntud oma õrna tekstuuri ja rikkaliku maitse poolest. Sobib suurepäraselt grillimiseks, röstimiseks ahjus või pannil valmistamiseks. Seakarree on ideaalne valik nii igapäevasteks söögikordadeks kui ka pidulikeks õhtusöökideks.
Külmutatud.
0,5 kg seakarreed kondiga
purustatud Himaalaja soola ja värskelt purustatud piprasegu
6 küüslauguküünt hakituna
2 spl sulatatud koorevõid
1/4 tassi vedelat mett
1/4 tassi puljongit
1tl valget veiniäädikat (riisi-või õunaäädikas vms)
Valmistamine: Hõõru karree soola-pipra ja osa küüslauguga sisse ja pruunista pannil mõlemalt küljelt kuldrpuuniks. Aseta puhkama.
Kraabi pannipõhi puhtaks ja lisa pannile sulavõi. Lisa küüslauk ja pruunista 8 sekundit, lisa puljong, mesi ja veiniäädikas ning keeda kokku kuni kaste pakseneb (ca 4 minutit). Lisa samale pannile seakarree tükid ja kuumuta kõike koos veel ca 5-10 minutit.
Raputa seakarreele peale värskelt hakitud maitseroheline, pipar ja sool ning serveeri koos värske salatiga.
Mahlane ja hõrk seakarree on täiuslik valik gurmeekokale ja kodusele kokkajale. See kvaliteetne lihatükk on tuntud oma õrna tekstuuri ja rikkaliku maitse poolest. Sobib suurepäraselt grillimiseks, röstimiseks ahjus või pannil valmistamiseks. Seakarree on ideaalne valik nii igapäevasteks söögikordadeks kui ka pidulikeks õhtusöökideks.
Külmutatud.