

Kaaviar Sturia Osciètre
Sturia Oscietra kaaviar, luksuslik ja peen delikatess, on tuntud oma...
Sturia Oscietra kaaviar, luksuslik ja peen delikatess, on tuntud oma...
Tomahawk on muljetavaldav veiselihalõik nii oma välimuselt kui ka...
Lihaveise picanha on tõeline lihagurmaanide maiuspala, mis pärineb veise...
Saaremaal käsitööna valminud nahata vürtsikilufilee. Valmistatud Lümandu...
Rillette on Prantsuse köögist pärit rammus ja väga maitsev gurmee eelroog,...
Keraamiline kamadogrill pakub kamadogrilli parimaid omadusi väikeses...
Elegantne ja elav vahuvein, millel on peened ja püsivad mullid. Vein on...
Prestige VN Blanc de Blancs on Champagne Philippe Fourrier on valmistatud...
See cuvée on segu Pinot Noir'ist ja Chardonnay'st, millele on lisatud osa...
Aromaatne ja õrn, eksootiliste puuviljade ja marjade vihjetega, vein on tasakaalustatud imelise happesusega, mis annab värskust, elavust ja ainulaadset iseloomu. Käsitsi korjatud, kasutades pealampide valgust väga varahommikul, kui viinamarjad on kõige mahlakamad.
Provence Rosé
Cinsault 70% & Grenache Noir 30%
– Delicate, Fresh and Crisp
Biodynamic, Certified Organic Agriculture
12% Vol.
Aromaatne ja õrn, eksootiliste puuviljade ja marjade vihjetega, vein on tasakaalustatud imelise happesusega, mis annab värskust, elavust ja ainulaadset iseloomu. Käsitsi korjatud, kasutades pealampide valgust väga varahommikul, kui viinamarjad on kõige mahlakamad.