

Kaaviar Sturia Osciètre
Sturia Oscietra kaaviar, luksuslik ja peen delikatess, on tuntud oma...
Sturia Oscietra kaaviar, luksuslik ja peen delikatess, on tuntud oma...
Tomahawk on muljetavaldav veiselihalõik nii oma välimuselt kui ka...
Lihaveise picanha on tõeline lihagurmaanide maiuspala, mis pärineb veise...
Saaremaal käsitööna valminud nahata vürtsikilufilee. Valmistatud Lümandu...
Rillette on Prantsuse köögist pärit rammus ja väga maitsev gurmee eelroog,...
Keraamiline kamadogrill pakub kamadogrilli parimaid omadusi väikeses...
Elegantne ja elav vahuvein, millel on peened ja püsivad mullid. Vein on...
Prestige VN Blanc de Blancs on Champagne Philippe Fourrier on valmistatud...
See cuvée on segu Pinot Noir'ist ja Chardonnay'st, millele on lisatud osa...
Linnaseline red ale stiilis õlu, mida täiustavad karamellitoonid koos tasakaalustatud mõrudusega.
Värvus - tume rubiinpunane.
Aroom - tunda on koheselt linnaseid, millest võib leida röstitud odra varjundi. Eksimatult puuviljane ja peaaegu ürdine tänu hilisele humala lisamisele.
Maitse - siidist linnasemaitset tasakaalustab karamelline magusus. Röstitud odra Pruulimisprotsessi ajal näpuotsaga lisatud röstitud linnas annab omapärase äratuntava maitse, mida tasakaalustab karge keskmine kibedus. Kogu sõõmu jooksul on tunda karamelliseeritud linnase maitset.
Sobivus - küpsetatud või röstitud ahjuroad, tummisemad talvesupid, cheddar või pehmed kitsejuustud.
Värvus - tume rubiinpunane.
Aroom - tunda on koheselt linnaseid, millest võib leida röstitud odra varjundi. Eksimatult puuviljane ja peaaegu ürdine tänu hilisele humala lisamisele.
Maitse - siidist linnasemaitset tasakaalustab karamelline magusus. Röstitud odra Pruulimisprotsessi ajal näpuotsaga lisatud röstitud linnas annab omapärase äratuntava maitse, mida tasakaalustab karge keskmine kibedus. Kogu sõõmu jooksul on tunda karamelliseeritud linnase maitset.
Sobivus - küpsetatud või röstitud ahjuroad, tummisemad talvesupid, cheddar või pehmed kitsejuustud.
Serveerida 6ºC-10ºC.
Koostisosad: Vesi, ODRALINNASED, NISU, humal, pärm.
Inspireerituna kuumal suvepäeval sulavast mahlajäätisest pruulitud arbuusi-kirsi-mango...
Perfektne kaaslane soojal päeval - hullust kogusest maasikatest ja rabarberitest tehtud...
DDH IPA, mis on täis troopilist Uus-Meremaa humalatriot – Nelson Sauvin, Maui Nelson ja NZ...
Iirimaal on traditsiooniks süüa lameaustreid ja juua sinna kõrvale stout tüüpi õlut. Meie...
Siidiselt täiuslik stout, kus on kasutatud nii kakaooa kestasid kui ka südamike ja ühe...
Hiiumaaa pruulikoda
Võimas tume punane ale, pruulitud Lõuna-Eestis kasvanud rukkiga,...
Fudge Fandango: Snickerdoodle Shake 13% imperial pastry stout
Kreemja vanillistouti...
6,7% kraadine traditsiooniline Inglise-stiilis India Pale Ale.
See on harvemini levinud...
Õige valik, kui soovid lihtsalt "ühte õlut". Krõbe, värskendav ja linnaseline klassikaline...
Lõikushooaja lõpus toodetud Aiamari on Belgia Saison (“hooaeg” prantsuse keeles) pärmiga...
Kölni-stiilis laagerdatud ale, mis ühendab lageri värskuse traditsioonilise alega ja lisab...
Metsasmuuti, mis on pruulitud kuuseokste, kanarbikumee ja marjadega.
Linnaseline red ale stiilis õlu, mida täiustavad karamellitoonid koos tasakaalustatud mõrudusega.
Värvus - tume rubiinpunane.
Aroom - tunda on koheselt linnaseid, millest võib leida röstitud odra varjundi. Eksimatult puuviljane ja peaaegu ürdine tänu hilisele humala lisamisele.
Maitse - siidist linnasemaitset tasakaalustab karamelline magusus. Röstitud odra Pruulimisprotsessi ajal näpuotsaga lisatud röstitud linnas annab omapärase äratuntava maitse, mida tasakaalustab karge keskmine kibedus. Kogu sõõmu jooksul on tunda karamelliseeritud linnase maitset.
Sobivus - küpsetatud või röstitud ahjuroad, tummisemad talvesupid, cheddar või pehmed kitsejuustud.