Veiseliha Tomahawk 900g+
Tomahawk on muljetavaldav veiselihalõik nii oma välimuselt kui ka...
Tomahawk on muljetavaldav veiselihalõik nii oma välimuselt kui ka...
Saaremaal käsitööna valminud nahata vürtsikilufilee. Valmistatud Lümandu...
Rillette on Prantsuse köögist pärit rammus ja väga maitsev gurmee eelroog,...
Elegantne ja elav vahuvein, millel on peened ja püsivad mullid. Vein on...
Prestige VN Blanc de Blancs on Champagne Philippe Fourrier on valmistatud...
Keraamiline kamadogrill pakub kamadogrilli parimaid omadusi väikeses...
(19,75 € kg)
Retseptisoovitus mis viib keele alla: \n \nHeeringamarja vaht \n \n400 g heeringamarja (võid panna ka rohkem kui soovid marjasemat maitset) \n350 g maitsestamata toorjuustu \n200-300 g hapukoort \n1 peeneks hakitud punane sibul. \nSoovi korral või lisada: \n3tk peeneks hakitud restorani anšoovise või vürtsikilu fileed \nValmistamine: sega kõik koostisosad kokku ja vispelda segu läbi. Jäta külmkappi \nlaagerduma. Paari tunni pärast on segu maitse ühtlustunud ja vaht valmis. Sobib väga hästi leivakorvikestesse. \n \n
Norra kuningkammkarp (Pecten maximus) on luksuslik mereand, mida hinnatakse oma magusa ja õrna...