- Uus
Tomahawk on muljetavaldav veiselihalõik nii oma välimuselt kui ka...
Lihaveise picanha on tõeline lihagurmaanide maiuspala, mis pärineb veise...
Saaremaal käsitööna valminud nahata vürtsikilufilee. Valmistatud Lümandu...
Rillette on Prantsuse köögist pärit rammus ja väga maitsev gurmee eelroog,...
Elegantne ja elav vahuvein, millel on peened ja püsivad mullid. Vein on...
Keraamiline kamadogrill pakub kamadogrilli parimaid omadusi väikeses...
Hennersi aastakäigu vahuveini tehakse ainult väga väljapaistvatel aastatel nagu seda oli 2016 - kui veinimeister usub, et viinamarjade kontsentratsioon ja küpsus suudavad luua veini, millel on arengupotentsiaali pikemateks aastateks. Chardonnay toob veini suurepärast struktuuri ja elavat loomu, Pinot Noir omakorda lisab kehandit, ümarust ja rühikust. Veini on hoitud 60 kuud pärmisettel, mille käigus on tekkinud meeldiv küpsisene, kreemine ja mesine aroom, maitses lisandub meeldiv happesus, soolakus ning mineraalsus.
Elegantne ja elav vahuvein, millel on peened ja püsivad mullid. Vein on värske ja kuiv,...