- Uus
Tomahawk on muljetavaldav veiselihalõik nii oma välimuselt kui ka...
Lihaveise picanha on tõeline lihagurmaanide maiuspala, mis pärineb veise...
Saaremaal käsitööna valminud nahata vürtsikilufilee. Valmistatud Lümandu...
Rillette on Prantsuse köögist pärit rammus ja väga maitsev gurmee eelroog,...
Elegantne ja elav vahuvein, millel on peened ja püsivad mullid. Vein on...
Keraamiline kamadogrill pakub kamadogrilli parimaid omadusi väikeses...
M Le Mauzac on Limoux’ põlisest Mauzac-i viinamarjast käsitsi korjatud kvaliteetne vahuvein. Veinimeister Francoise on loonud Blanquette de Limoux M le Mauzac 3.0 – vahuveini, mille valmistamisel ei lisata suhkrut üheski kolmest etapis: kääritamisel, tirage’i käivitamisel ega dosage’i lõppfaasis. Pärast pudelkääritust laagerdub vein 36 kuud pärmisettel, saavutades jõu, struktuuri ja elegantsi. Vein on meeldivalt kuiv, aroomis küpsed pirnid, värskelt niidetud muru, ürdid (estragon, koriander) ja laim. Särtsaka happega, ideaalne aperitiiviks ja suupistete kõrvale.
Sellel Crémant'il on kollane kahvatu ketas, millel on kena läige, peened ja õrnad mullid ning...
Elegantne ja elav vahuvein, millel on peened ja püsivad mullid. Vein on värske ja kuiv,...