

Kaaviar Sturia Osciètre
Sturia Oscietra kaaviar, luksuslik ja peen delikatess, on tuntud oma...
Sturia Oscietra kaaviar, luksuslik ja peen delikatess, on tuntud oma...
Tomahawk on muljetavaldav veiselihalõik nii oma välimuselt kui ka...
Lihaveise picanha on tõeline lihagurmaanide maiuspala, mis pärineb veise...
Saaremaal käsitööna valminud nahata vürtsikilufilee. Valmistatud Lümandu...
Rillette on Prantsuse köögist pärit rammus ja väga maitsev gurmee eelroog,...
Keraamiline kamadogrill pakub kamadogrilli parimaid omadusi väikeses...
Elegantne ja elav vahuvein, millel on peened ja püsivad mullid. Vein on...
Prestige VN Blanc de Blancs on Champagne Philippe Fourrier on valmistatud...
See cuvée on segu Pinot Noir'ist ja Chardonnay'st, millele on lisatud osa...
Puhas ja kirgas Eesti viin.
Intensiivne ja ilmekas aroomipakett pajatamas lugu rukkist ja magusast rukkileivast. Sinna sekka tikkumas särtsakas tsitruse toon koos sooja vürtsikusega. Maitses intensiivne, puhas ja karge toomas meieni leivakooriku krõbedust ja maitserohkust. Pikalt looklevas karges järelmaitses andmas tooni suud õhetama panev vürtsikus.
Tänapäeva trendid väärtustavad ehedaid traditsioone ja maitseid. Ei ole tähtsust, kui kaua ülejäänud maailmal on kulunud aega jõudmaks sinna, kus Eesti piirituspõletamise traditsioonid on olnud juba aegade algusest.
1886 pudelisildil tähendamas moodsa piiritusevabriku rajamise algust Moe mõisas.
2012 viina “Moe Viin Mahe 1886” esimene villimisaasta. Moe mõis asub Lääne Virumaal, Pandivere veekaitseala keskmes ja sealne naturaalne karstivesi annab viinale erilise maitsenüansi.
* ”Estonian Vodka” – eestimaisest toorainest valmistatud viin, mis on kaitstud geograafilise tähisega GI.
Preemium väikepartii džinn, milles segunevad eksootilised vürtsid ja ürdid.
Piirkond:...
Ainulaadne džinn, mis püüab kinni mere maagia. Džinn on värske ja kuiv, mineraalne, merebriisi...
Preemium väikepartii džinn, milles segunevad eksootilised vürtsid ja ürdid nagu...
Puhas ja kirgas Eesti viin.
Intensiivne ja ilmekas aroomipakett pajatamas lugu rukkist ja magusast rukkileivast. Sinna sekka tikkumas särtsakas tsitruse toon koos sooja vürtsikusega. Maitses intensiivne, puhas ja karge toomas meieni leivakooriku krõbedust ja maitserohkust. Pikalt looklevas karges järelmaitses andmas tooni suud õhetama panev vürtsikus.