

Kaaviar Sturia Osciètre
Sturia Oscietra kaaviar, luksuslik ja peen delikatess, on tuntud oma...
Sturia Oscietra kaaviar, luksuslik ja peen delikatess, on tuntud oma...
Tomahawk on muljetavaldav veiselihalõik nii oma välimuselt kui ka...
Lihaveise picanha on tõeline lihagurmaanide maiuspala, mis pärineb veise...
Saaremaal käsitööna valminud nahata vürtsikilufilee. Valmistatud Lümandu...
Rillette on Prantsuse köögist pärit rammus ja väga maitsev gurmee eelroog,...
Keraamiline kamadogrill pakub kamadogrilli parimaid omadusi väikeses...
Elegantne ja elav vahuvein, millel on peened ja püsivad mullid. Vein on...
Prestige VN Blanc de Blancs on Champagne Philippe Fourrier on valmistatud...
See cuvée on segu Pinot Noir'ist ja Chardonnay'st, millele on lisatud osa...
Preemium väikepartii džinn, milles segunevad eksootilised vürtsid ja ürdid nagu kikkaputkejuur, bergamotikoor, loorber, kahvrilaim ning Eesti metsadest korjatud kuuse- ja männiokkad. Sobib segamiseks nii klassikaliste kokteilide sisse kui ka puhtalt mekkimiseks. Valmistatud Tallinnas, Krulli kvartalis.
Ainulaadne džinn, mis püüab kinni mere maagia. Džinn on värske ja kuiv, mineraalne, merebriisi...
Preemium väikepartii džinn, milles segunevad eksootilised vürtsid ja ürdid.
Piirkond:...
Preemium väikepartii džinn, milles segunevad eksootilised vürtsid ja ürdid nagu kikkaputkejuur, bergamotikoor, loorber, kahvrilaim ning Eesti metsadest korjatud kuuse- ja männiokkad. Sobib segamiseks nii klassikaliste kokteilide sisse kui ka puhtalt mekkimiseks. Valmistatud Tallinnas, Krulli kvartalis.