- Uus
Tomahawk on muljetavaldav veiselihalõik nii oma välimuselt kui ka...
Lihaveise picanha on tõeline lihagurmaanide maiuspala, mis pärineb veise...
Saaremaal käsitööna valminud nahata vürtsikilufilee. Valmistatud Lümandu...
Rillette on Prantsuse köögist pärit rammus ja väga maitsev gurmee eelroog,...
Elegantne ja elav vahuvein, millel on peened ja püsivad mullid. Vein on...
Keraamiline kamadogrill pakub kamadogrilli parimaid omadusi väikeses...
(36,00 € kg)
Pardi rinnafilee – Prantsuse köögi tõeline pärl
Meie kvaliteetne magret de canard on eriti mahlane ja maitserikas delikatess, mille krõbe kuldne nahk ja pehme roosa sisu pakuvad tõeliselt luksuslikku maitseelamust. Ideaalne nii kiireks gurmeeõhtusöögiks kui ka pidulikuks serveeringuks – elegantne, aromaatne ja alati muljetavaldav.
Pardi rinnafilee – Prantsuse köögi tõeline pärl
Meie kvaliteetne magret de canard on eriti mahlane ja maitserikas delikatess, mille krõbe kuldne nahk ja pehme roosa sisu pakuvad tõeliselt luksuslikku maitseelamust. Ideaalne nii kiireks gurmeeõhtusöögiks kui ka pidulikuks serveeringuks – elegantne, aromaatne ja alati muljetavaldav.