Chef Michael Jiro Holman – 25 aastat kulinaarset kirge ja täiuslikkust!

123 Views 0 Liked

7. augusti ürituse kohad on kõik broneeritud!

Maalt ja merelt gurmee esitleb: Sashimielamus otse merest ja otse noalt

7. augustil kell 19:00 Eksklusiivne õhtusöök tippkokk Michael Holmaniga (ex Põhjala ja Sumi).

Mike loob maitserännaku kuuest erilisest mereannist, serveeritud toorelt, täpselt ja laitmatu värskusega. Õhtusöögi staarid lisaks peakokale on: austrid, kammkarbid, lõhe, siniuim-tuun, hamachi, langustiinid Kõik, mis taldrikule jõuab, on pärit usaldusväärsetest allikatest ja hoolikalt käsitletud – värske, puhas ja aus maitse, mis ei vaja kuumust ega lopsakaid lisandeid.

Hind: 75 €

Ainult 20 kohta

Sashimiõhtusöök toimub Maalt ja merelt gurmee Tartu mnt 173.

Broneeri varakult – kohti on vähe ja huvi suur!

Michael Jiro Holman on kokk, kes on 25 aastat pühendanud maitsete puhtuse ja tooraine täiuslikkuse avastamisele.

Tema käekiri on vormitud Michelini tippköökides, Jaapani vaiksetes ryokan’ides ja maailma hinnatuimates restoranides. Rootsi Fäviken Magasinet’ist Chicagos asuva Smythini ja Kyotos asuva Yuzuya Ryokanini – kõik need paigad on kujundanud tema filosoofia: täiuslik kvaliteet ei vaja liigseid lisandeid.

7.augustil ootame sind erilisele õhtusöögile. Sellel erilisel õhtul toob Holman sinu ette roogade valiku, kus domineerivad toored ja puhtad maitsed – just nii, et mereandide loomulik ilu ja tekstuur saaksid särada – kõik serveeritud vaoshoitud elegantsi ja lugupidamisega, just nii, nagu nad väärivad.

Posted in: Mereanniblogi

Leave a comment

Log in to post comments